Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – вторник – 09.06.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – вторник – 09.06.20

Сънищата и Луната – вторник – 09.06.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 18 лунен ден

Сънищата от 18-ия лунен ден лишават тялото от енергия, затова колкото по-малко спите, толкова по-добре, иначе можете да се събудите уморени.

Днес сънищата могат да ви донесат полезна информация. Насън можете да видите нещо, което пречи на вашия напредък. Те често показват проблем, който ни смущава и как да го разрешим или ни насочват към лек за нашето заболяване, ако има такова.

Сънищата, които сте имали в 18-ия лунен ден, са отражение на вашата реалност. Трябва да сравните сънуваното с пътя си в живота и по този начин ще можете да разберете колко далеч от желания идеал сте в реалния живот. 

Символите на сънищата се явяват като огледало, което отразява нашите дълбоки стремежи и желания.

Сънищата са под влияние на Луна във Водолей

Обърнете внимание на информацията, която вашите сънища съдържат в дните на Водолея. Често се сънуват така наречените космически сънища (съкровищни сънища), следователно много тайни могат да ви се разкрият. 

Енергията на Луната във Водолей дава сънища, които ни предоставят конкретна информация. Понякога това е информация за необходимите действия, които трябва да се предприемат и съответстват на духа на Водолея; друг път разкриват информация за хора които познаваме. 

Сънищата може да са иновативни, да се появят нови идеи, да се намерят нови решения на настоящите проблеми. Може да сънувате, че създавате или откривате нещо, споделяте, предавате знания. Лесно намирате общ език с хора със сходни интереси.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати