Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – вторник – 10.03.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – вторник – 10.03.20

Сънищата и Луната – вторник – 10.03.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 16 лунен ден

Често сънищата на този лунен ден биват пророчески, но не винаги. Понякога те са просто огледало на нашето вътрешно състояние. 

Сънищата на този лунен ден са очистващи. С тях човек се освобождава от негативите. На болния човек сънищата на шестнадесетия лунен ден могат да донесат бързо възстановяване. Здравият човек, благодарение на сънищата си, се избавя от собственото си напрежение, натрупало се в него.

Ако сънищата ви са доста реалистични, те могат да се окажат пророчески. Можете да сънувате хора от реалния си живот, роднини или колеги, познати места. На картините, които виждате в такъв сън, трябва да им се обърне внимание и да бъдат правилно изтълкувани.

Ако сънищата ви са повече сюрреалистични, мистични или дори фантастични, тогава този сън не е нищо друго освен отражение на вътрешното психично състояние, което подсъзнанието чрез съня транслира във вашето съзнание. Тук никакви съновници няма да ви помогнат.

Ако правилно изтълкувате тези образи, имате всички шансове да работите правилно върху себе си, над вашето поведение и постъпки. Това ще ви помогне да подобрите своя живот, да се отървете от лошите качества, които ви пречат да живеете щастливо.

Сънища при Луна в Дева

Сънищата при Луна в Дева са свързани с конкретна практическа помощ, както и с перспективите, които трябва да се очакват. В съня си можете да подкрепяте някого или да помагат на вас. Може да сънувате реални хора – ваши познати, роднини, колеги. Сюжетните линии обаче не винаги дават прости указания какво да предприемете.

Но трябва да знаете, че без значение какъв е сънят, той със сигурност може да съдържа намек за това как да действате в дадена ситуация, например, за да напреднете в службата, да се придвижите в кариерата. Какво трябва да се направи, за да раздвижите зациклила ситуация. 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети