Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – вторник – 10.09.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – вторник – 10.09.19

Снимка:

Хората неизменно чувстват интерес, когато мислят за своето бъдеще, защото предвиждането на предстоящи събития, според мнозина, е ясен път към успеха. Тълкуването на сънищата с помощта на съновник е един от най-популярните начини да хвърлите лъч светлина върху бъдещето си. За да интерпретирате правилно сънищата, трябва да знаете какво конкретно символите означават за вас. Усещането, което изпитвате по време на сън, най-добре изразява неговото значение. Важно е да определите как сте се чувствали.

Сънищата, които сте сънували тази нощ или сутрин, принадлежат на 11 лунен ден

Концентрацията на енергия по това време е толкова висока, лунният ден е доста сложен, затова нощта ни дава заслужен отдих. Сънищата в него нямат никакво значение.

На този ден, сънищата рядко означават нещо. Все пак някои сънищата от тази нощ или сутрин ще ви разкажат за това какви вътрешни проблеми ви тревожат.

Ако имате ярки и активни сънища, в които се случват много неща, различни събития, тогава живеете в хармония и всичко е наред в живота ви.

Ако обаче сънищата ви са статични, скучни, без емоции, нямате много действия, тогава за вашата житейска ситуация има още много какво да се желае. Особено трябва да се отнесете внимателно към сънищата, в които виждате себе си като жертва на обстоятелства. В този случай се препоръчва да преразгледате принципите и поведението си, тъй като пасивността може да бъде много вредна за вашето бъдеще. Проявете повече инициатива, както в семейството, така и в работата, спрете да се движите с потока и започнете да градите живота си.

Сънят във вторник може да ви помогне да балансирате психологическото си състояние. Ако е бил неспокоен и не сте успели да си починете, помислете за малко почивка в реалния живот, опитайте се да не се забърквате в конфликти и изясняване на отношенията, анализирайте връзката си със света и може би ще успеете да установите живота си и да се освободите от отрицателното влияние на другите, така че запазете силата си, от която все още се нуждаете.

Учените са убедени, че сънят във вторник символизира нашето желание да изпълним нашите цели и желания, може да ви предупреди за опасност, да се превърне в тласък към нов етап от живота ви.  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив