Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – вторник – 10.11.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – вторник – 10.11.20

Сънищата и Луната – вторник – 10.11.20 - Tribune.bg
Снимка:

Обикновено в 25 лунен ден се сънуват пророчески сънища. Ден за дълбоко потапяне във вътрешния свят.

Сънищата в този лунен ден са неразривно свързани с интуицията, подсъзнанието и откровенията свише. Доверете се на вътрешния си глас. 

Ако сте сънували нещо неприятно тази нощ, прочетете молитва и се измийте със студена течаща вода (подложете ръцете си от свивките на лактите надолу към дланта на течащата вода), оставете я да отнесе всичко негативно. На водата може да разкажете лошия сън, за да го отнесе.

Неблагоприятен сън свидетелства за това, че не изпълнявате своята мисия. В този живот ви е дадено и разрешено повече, отколкото вие правите.

Сънища при Луна в Дева

Тези сънища са свързани с конкретна практическа помощ, както и с перспективите, които трябва да се очакват. В съня си можете да подкрепяте някого или да помагат на вас. Може да сънувате реални хора – ваши познати, роднини, колеги. Обаче сюжетните линии не винаги дават прости указания какво да предприемете.

Но трябва да знаете, че без значение какъв е сънят, той със сигурност може да съдържа намек за това как да действате в дадена ситуация, например, за да напреднете в службата, да се придвижите в кариерата - какво трябва да се направи, за да раздвижите зациклила ситуация. 

Сънят при Луна в Дева има шанс да се сбъдне, когато Луната отново влезе в земен знак – Козирог, Телец, Дева.

Ако сте сънували кошмар в дните на Дева, трябва да се вслушате в собствената си интуиция. Задайте си въпрос: какво е вашето поведение, неподходящо за енергията на този период, за да събуди подобни кошмари? 

Може би затваряте очите си за непосредствените си отговорности, отлагате някакво дело, което трябва да бъде свършено? 

Или може би сте отхвърлили нуждата да помогнете на някого от обкръжението си, въпреки че е трябвало и бихте могли да го направите?                                    


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети