Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – вторник – 11.02.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – вторник – 11.02.20

Сънищата и Луната – вторник – 11.02.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 18 лунен ден

Сънищата от 18-ия лунен ден лишават тялото от енергия, затова колкото по-малко спите, толкова по-добре, иначе можете да се събудите уморени.

Днес сънищата могат да ви донесат полезна информация. Насън можете да видите това, което пречи на вашия напредък. Те често показват проблем, който ни смущава и как да го разрешим или насочват към лек за вашето заболяване, ако има такова.

Сънищата, които сте имали в 18-ия лунен ден, са отражение на вашата реалност. Трябва да сравните сънуваното с пътя си в живота и по този начин ще можете да разберете колко далеч от желания идеал сте в реалния живот. 

Сънищата във вторник

Вторник е денят, управляван от войнствения Марс. Това е планетата, която ни насочва и направлява да се движим само "нагоре" и само напред.

Ако имате големи планове, тогава сънят във вторник може да символизира вашия стремеж за постигане на целта ви, както и може да олицетворява пътя ви към себереализация и саморазвитие.

Ако в деня под управление на Марс сте имали неприятен, тежък и мрачен сън, може би това е знак и предупреждение за предстоящи конфликти, кавги и дори заговор срещу вас.

Ако напротив, сънят е ярък, лек и непринуден, може да се смята за знак, че неприятностите остават настрана, а малките проблеми ще се решат сами или ще имате достатъчно опит и сила, за да ги решите с едно щракване на пръстите си.

Обърнете внимание на съня, особено ако е цветен и запомнящ се. Такива сънища могат да бъдат предвестници на значителни промени в живота. Ако отдавна мечтаете за повишение на работното място и сте сънували, че умело решавате трудна задача, спор или конфликт, най-вероятно в близко бъдеще ще заемете нова позиция.

Сънищата във вторник може да ви помогнат да балансирате психологическото си състояние. Ако сънят е неспокоен и не успеете да си починете, помислете за малко почивка в реалния живот. Старайте се да не се забърквате в конфликти и да изяснявате отношенията си и може би ще можете да подобрите живота си и да се отървете от негативното влияние на другите, така ще съхраните силите си, които са ви нужни.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети