Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – вторник – 11.08.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – вторник – 11.08.20

Снимка:

Сънищата, които сте сънували, принадлежат на 22 лунен ден

Сънищата в 22 лунен ден често са пророчески. Те носят много полезна информация, тяхната символика насочва към съществуващи проблеми или повдига завесата над събития, които ще се случат в близко бъдеще. 

Опитайте се да запомните всичко, което сте видели в съня си. С правилното тълкуване можете да получите много съвети как да действате в трудни житейски ситуации.

Сънят може да предупреждава за предстоящи неприятности, при това големи и бързи, ако не бъдат направени нужните промени. Но не се страхувайте, ако изображенията на сънищата са плашещи. Не забравяйте, че те не са податливи на директно тълкуване, всичко това е само скрита символика. И изобщо не значи, че едно ужасно събитие или картина, които сте видели в съня си, означават нещо лошо в реалния живот. 

Информационната наситеност на двадесет и втория лунен ден се проявява и в сънищата. Често на този ден насън идват тайни знания. Благодарение на това имате добра възможност да направите такива промени в живота, които ще имат много благоприятни последици.

Символите в съня ви ще ви помогнат да разберете в коя част от своята Душа трябва да внесете светлина и радост, къде постоянно допускате грешки и кое ви пречи да усетите пълноценно радостта от битието. Сънищата често се сбъдват, но само тези на разсъмване имат значение. Добър знак е, ако сънувате книга или ключ. Показва, че предстоят големи промени към по-добро.

Сънища при Луна в Телец

По това време сънищата са особено земни и свързани с материалните аспекти на нашия живот. Тези сънища са пълни със знаци и намеци, които не бива да се отхвърлят, стига да сте готови да чуете гласа на собственото си подсъзнание. 

Значителна част от сънищата в този период са свързани с плътските радости. През този период може да сънувате главно това, с което трябва да се разделите, това, което ви напуска и няма да се върне. 

Тези сънищата не са толкова ясни, повече са по-осезаеми - в тях човек не просто вижда нещо, но повече ги възприема с всичките си сетива, чувства, мирис, вкус. В тези сънища често се сънуват храна, цветя,  плодове, пари и други ценности.                                   

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още