Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – вторник – 13.08.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – вторник – 13.08.19

Снимка:

Сънищата, които сте сънували тази нощ или сутрин, принадлежат на 13 лунен ден

Сънищата на този лунен ден рядко са приятни и леки.  Те често ни насочват към нашите проблеми и нерешени задачи, на които е най-добре да се обърне внимание възможно най-бързо. Ако внимателно анализирате образите, които виждате в съня си, може да разберете какво трябва да правите по нов и различен начин, как да промените поведението си, за да решите старите проблеми и да престанете да настъпвате едно и също гребло в живота.

Сънищата през този период са изпълнени със символика, а понякога е трудно да се запомнят всички детайли.  В крайна сметка, това, което сънувате, може да разкрие тайната на вашето подсъзнание.

Тези символи са свързани с нашата способност да бъдем отворени към света и всичко ново. Ето защо, ако виждате в съня, че това свойство е блокирано във вас, опитайте се да поработите върху себе си. В края на краищата, възможността да се научат нови неща е една от основните характеристики на човек, които го движат напред, позволявайки му да се развива, подобрява и да бъде конкурентен в нашия динамично променящ се свят.

Сънищата понеделник  срещу вторник

Вторник е под управлението на Марс. Сънищата отразяват личните желания и стремежи. Могат да съдържат скандали и борби за надмощие, предстоящи или минали, с познати хора.

Ако виждате в съня си остри предмети, това говори за вашата готовност към активни действия. Яркият сън означава, че сте изпълнени с жизнена сила.

Ако сънят е бил спокоен, означава, че сте насочили енергията си в определена посока, лесно и бързо можете да се справите с трудностите, възникващи по пътя към успеха.

 Ако сънят ви е бил неприятен, това означава, че преобладават егоистичните желания и високо самочувствие.  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив