Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – вторник – 14 юни 2022

Хороскоп

Сънищата и луната – вторник – 14 юни 2022

Сънищата и луната – вторник – 14 юни 2022 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 15 лунен ден

В 15 лунен ден може да имате ужасни сънища. Сънищата на този ден са повече като огледало на нашия вътрешен свят. От дълбините на нашето подсъзнание могат да се появят плашещи образи. Всъщност те отразяват скритите качества на нашия характер. За това, което сте сънували, не разказвайте на никого. Оставете тези неща за себе си.

Енергията на петнадесетия лунен ден влияе на интуитивните аспекти на нашето подсъзнание. По правило всичко, което преживяваме в съня тази нощ, не се поддава на директен анализ. 

 Най-вероятно сънят ще е кодиран и трябва да се разтълкува правилно, за да се решат текущите проблеми и трудности. Вгледайте се много внимателно в това, което сте сънували и се опитайте да го запомните и анализирате.

Не търсете тълкуването на такива сънища в съновници, символите като правило, са индивидуални, те не могат да се тълкуват еднакво за всички. Само вие можете да разберете какво иска да ви каже подсъзнанието ви чрез този или онзи образ.

Ако в сънищата ви има много светлина и цветове, трябва усилено да поработите за усилване на вашите положителни качества. 

Ако в сънищата си виждате всичко в сиви и тъмни цветове, тогава се замислете дали всичко в живота ви е правилно.

Сънищата при Луна в Стрелец

И ако сте били измъчвани от лоши сънища или истински кошмари, погледнете назад към живота си: може би възпрепятствате дейността си по всякакъв възможен начин? Може би философствате твърде много, губите време за празни разсъждения? Всичко това може много добре да доведе до кошмари.

Лошите сънища възникват поради факта, че енергията ви не намира изход: вместо да предприемате действия и да предприемате конкретни стъпки, вие говорите за това как можете да достигнете безпрецедентни висоти. Започнете да действате и лошите сънища при Луната в Стрелец веднага ще спрат да ви посещават.

Ако ви предстои пътуване, сънищата през този период дават конкретни указания за него. Но може също така да отразяват духовният ви път. Всъщност може да става въпрос за основния ви житейски път; пътя, по който ще бъдат въплътени всички ваши цели.

Синьото също е важно в сънищата при Луна в Стрелец, защото един от основните управители на този цвят е планетата Юпитер, която също управлява знака Стрелец. Така дълбокият и привлекателен син цвят, който виждате в сънищата през този период, може да показва, че сте избрали правилния духовен път.

Сънищата са в състояние да посочат пътя към знанието, насочвайки вашите усилия в необходимата посока. Хората, които живеят в противоречие със своето вътрешно Аз, в тези сънища получават шанс да видят света по различен начин.

 


Топ новини

виж още
Актуална тема