Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – вторник – 14.01.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – вторник – 14.01.20

Сънищата и Луната – вторник – 14.01.20 - Tribune.bg
Снимка:

Тези сънища ще ни освободят от всички проблеми, носейки ни духовна хармония и увереност в бъдещето

Сънищата са свързани с движението на планетите, но най-вече с Луната.

Сънища при намаляваща Луна

Сънищата, които се сънуват при намаляваща Луна, означават нещо, което скоро ще загуби смисъл за нас и ще напусне живота ни. Ако видим отрицателен сив и мрачен сън, който предизвиква страх, безпокойство и тъга, тогава този сън в реалния живот е добър символ.

Тези сънища ще ни освободят от всички проблеми, носейки ни духовна хармония и увереност в бъдещето. Положителните сънища няма да се сбъднат при намаляващата Луна.

Не бива да се разстройвате, защото в тези сънища можем да видим какво е излишно в живота ни.

Сънищата на 20 лунен ден

Можете в тях да видите събития, които са различни във времето. Например да сънувате, че сте много по-млади, отколкото сте в действителност.

На този ден Луната помага на човек да трансформира собственото си съзнание, да се вслуша в естествената си интуиция и да се свърже със стремежите както на душата, така и на тялото си.

Сънищата са в състояние да отворят очите на човек за много неща, които той не е разбирал преди. Светът може да се открие за него от съвсем различна гледна точка.

Сънища при Луна в Дева

Сънищата през това време обикновено са практични и може да са свързани с колегите ви, работното място. В такива сънища може да подкрепите някого или да сънувате как някой ви помага.

Луната в Дева е свързана с конкретна практическа помощ, както и с перспективите, които трябва да се очакват след такава помощ. Под помощ могат да се разбират напълно реални неща, насочени към ясен резултат: например предоставяне на финансова подкрепа или предприемане на конкретни действия на работното място, за да се изпълни някоя задача или за напредък в кариерата. 

Ако в този период сънувате кошмар, не се вкопчвайте в детайлите и не се опитвайте да разгадаете капризите на вашето подсъзнание.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати