Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – вторник – 14.04.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – вторник – 14.04.20

Сънищата и Луната – вторник – 14.04.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 21 лунен ден

На този ден сънищата не носят никаква ценна информация и са просто подсъзнателно преживяване на събитията, които ни се случват в реалния живот. 

Съновиденията от този лунен ден могат да покажат доколко се самоосъзнавате творчески, доколко сте способни да чуете себе си и сте готови да се предадете на духовните си импулси.

Не търсете съновници с надеждата да разберете смисъла; не се притеснявайте, ако събитията и образите на съня са били страшни и ужасяващи. Също така не трябва да се радвате на нищо положително, което ще видите насън. Всичко това е само реалността, изкривена от подсъзнанието.

Сън, пълен с празни и сиви събития, които не са свързани помежду си, говори за депресивно състояние на подсъзнателно ниво. 

Ако насън сте видели усмихнат и смеещ се човек, който ви е приятен, във всяко начинание съдбата ще бъде благоприятна за вас. Нечии сълзи в съня ви обаче говорят за предстоящи препятствия по пътя ви, които са напълно извън вашия контрол. 

Днес най-важният символ в съня е, ако сънувате нещо свързано с коне. Обърнете внимание на това - символизира предстоящи промени или предизвикателства, с които ще се сблъскате.

Луната продължава да е в знак Козирог, което увеличава възможността да сънувате роднини, родители, дори да са починали.

Може да сънувате неща свързани с работата и кариерата.

Най-значими се явяват съновиденията, свързани с изкачване на високо. Можете да се изкачвате на планина, да се возите на асансьор или да преодолявате някакво физическо препятствие. Трябва да запомните, че всичко това е свързано с вашите социални постижения.

Да сънувате, че се качвате с асансьора нагоре, е предсказание за бърз напредък към богатство и слава; ако слизате надолу, не е добре - може да ви очакват неприятности.

Козирогът също е свързан с различни видове ограничения. Сънищата могат да ви кажат какво не ви достига и да ви подскажат как да го получите.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети