Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – вторник – 14.07.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – вторник – 14.07.20

Сънищата и Луната – вторник – 14.07.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 23 лунен ден

Често биват тревожни, неприятни, болезнени, може след събуждане да ви остане неприятно чувство. Но не приемайте нищо буквално. Те могат да отразят ваш вътрешен конфликт, създаден поради отхвърлянето на вашата същност или промени, които се случват както вътре във вас, така и наоколо.

Сънищата в този ден са измамни и дори противоположни на реалността. По правило всичко се случва на обратно. Ако сънувате нещо трагично и лошо, то в близко бъдеще ще се случи някакво радостно събитие в живота ви. Ако сте сънували, че някой от роднините ви или близките ви умира - това е знак, че той ще живее дълго време.

Тези сънищата са свързани с вашия вътрешен свят, чрез тях вашият подсъзнателен ум се опитва да ви предаде важна информация. С внимателен анализ на сънищата, можете да видите неочакван изход от ситуация, която дълго време ви притеснява.

Сънищата в този лунен ден са много трудни за правилно тълкуване. Те са пълни със символи и знаци, повечето от които нямат значение. Ето защо, ако не сте в състояние да се справите с това, което сте видели в съня си, просто забравете за него. Това е по-добре от фалшиво тълкуване на сън и вярата в него.

 

Сънища при Луна в Телец

Когато Луната преминава през знака Телец, нашите сънища са предимно земни. Повечето от съновиденията, които ни се явяват, са свързани по един или друг начин с материалните аспекти на нашия живот. 

Сънищата може да са пълни със знаци и намеци, които не бива да се отхвърлят, стига да сте готови да чуете гласа на собственото си подсъзнание. Освен това значителна част от тези сънища в този период са свързани с плътските радости.

През този период може да сънувате главно това, с което трябва да се разделите, това, което ви напуска и няма да се върне. 

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети