Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – вторник – 14.09.2021

Хороскоп

Сънищата и луната – вторник – 14.09.2021

Сънищата и луната – вторник – 14.09.2021 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 8 лунен ден

В древните книги се споменава, че през този период пред нас се е отваря завесата на подсъзнателното и ние можем изведнъж да разберем какви нерешени проблеми имаме, кои „котви“ от миналото ни задържат в настоящето и не ни позволяват да вървим напред. Ако можете да се справите с това, решавате стари проблеми, ще разплетете всички тези възли и животът ви ще стане значително по-лесен.

Сънищата на 8 лунен ден често показват истинската цел на човека, към какво се стреми, какво трябва да направи. Възможно е дори да разберете по-добре себе си. Също така често в сънищата си можете да откриете ясен намек за всички възможности, които сте загубили и които не сте използвали в миналото. Бъдете внимателни, обмислете тези признаци и може да успеете да избегнете подобни грешки отново в бъдеще.

На този ден е важно след събуждане да си спомните какви  са усещанията, които сте имали в съня си. Ако сте почувствали свобода и лекота, тогава сте на прав път. Ако след събуждане имате чувство на тежест, скованост, чувствате се депресирани, значи си заслужава да се замислите: очевидно има нужда от големи промени в живота ви.

Сънищата при Луна в Стрелец

И ако сте били измъчвани от лоши сънища или истински кошмари, погледнете назад към живота си: може би възпрепятствате дейността си по всякакъв възможен начин? Може би философствате твърде много, губите време за празни разсъждения? Всичко това може много добре да доведе до кошмари.

Лошите сънища възникват поради факта, че енергията ви не намира изход: вместо да предприемате действия и да предприемате конкретни стъпки, вие говорите за това как можете да достигнете безпрецедентни висоти. Започнете да действате и лошите сънища при Луната в Стрелец веднага ще спрат да ви посещават.

Ако ви предстои пътуване, сънищата през този период дават конкретни указания за него. Но може също така да отразяват духовният ви път. Всъщност може да става въпрос за основния ви житейски път; пътя, по който ще бъдат въплътени всички ваши цели.

Синьото също е важно в сънищата при Луна в Стрелец, защото един от основните управители на този цвят е планетата Юпитер, която също управлява знака Стрелец. Така дълбокият и привлекателен син цвят, който виждате в сънищата през този период, може да показва, че сте избрали правилния духовен път.

Сънищата са в състояние да посочат пътя към знанието, насочвайки вашите усилия в необходимата посока. Хората, които живеят в противоречие със своето вътрешно Аз, в тези сънища получават шанс да видят света по различен начин.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети