Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – вторник – 15.06.21

Хороскоп

Сънищата и Луната – вторник – 15.06.21

Сънищата и Луната – вторник – 15.06.21 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 5 лунен ден (до 10:08 часа)

Ако се събудите с тежко чувство, това е сигурен знак, че е време да промените нещо в живота си. Ако сте плакали на сън, може да се тълкува като добър знак. Това е индикация, че тялото ви се очиства, изпълва се с нови положителни енергии и ще ви донесе лекота.

Неприятните сънища съдържат информация, че не всичко е хармонично и балансирано в живота и съдбата ви. Има ясна предпоставка за прояви на разточителство, лекомислие, гняв. Ако сте сънували неприятен сън – може би трябва да се погрижите за здравето си.

Тълкуването на такива сънища трябва да се прави особено внимателно, защото те отразяват вътрешния свят и състоянието на човека. Дешифрирането на символи и асоциации дава възможност да се осмисли посоката на живота: дали сте избрали пътя на духовното усъвършенстване и развитие или се търкаляте по наклонената пътека към бездната, или пък постоянно се въртите в кръг в едно положение. 

Слушайте собствената си интуиция и тя ще ви подскаже как да намерите изход от тази ситуация. Това е период на трансформация на духовното състояние и подготовка за външни промени.

Сънища при Луна в Лъв

Каквото и да сънувате, тези сънища могат да са свързани с любимия човек или творческите ви занимания, защото Лъв е знак за творчеството и любовта. В тях можете да видите как ще се развият отношенията ви с някой, когото обичате, възможни промени в любовта, предстоящи творчески успехи или разочарования. Хората, които са посветени на творческа професия, могат да видят своите професионални постижения и грешки.

Тъй като Лъв се управлява от Слънцето, сънищата показват връзката ви с Бога (вярващите често могат да сънуват, че се намират в църквата, кръщене, църковна служба или общуване с църковни служители). 

Сънищата във вторник

Вторник се управлява от Марс - мъжка планета и доста агресивна, отговорна за личните стремежи на човека. Сънищата често съдържат много действия или събития. Те могат да отразяват най-съкровените желания или да подскажат как да преодолеем препятствията в реалния живот.

Ако сънят във вторник не съдържа активен сюжет, това показва липса на сила в действителност. 

Ако сте имали неприятен, тежък и мрачен сън, може би това е знак и предупреждение за предстоящи конфликти, кавги и дори заговор срещу вас.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп