Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – вторник – 15.10.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – вторник – 15.10.19

Сънищата и Луната – вторник – 15.10.19 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата, които сте сънували тази нощ или сутрин, принадлежат на 17 лунен ден

Сънищата в този период са значителни. Важно е не само съдържанието на съня, колкото чувството, което оставят след събуждане.

Съновиденията от седемнадесетия лунен ден са пряко свързани с вашето енергийно състояние. Ако не знаете как да контролирате енергията, преминаваща през вас, тогава тя се изразходва хаотично, за поддържане на различни състояния, които не носят чувство на удовлетворение и вътрешен мир.

Ако сънят е приятен, тогава няма причина да търсите тълкувание. Ако след сънят си се чувствате добре, това означава, че в живота си вървите в правилната посока и можете да разчитате на реализацията си в отношенията с хората.

Ако след събуждане на душата ви е тягостно или тревожно, това означава, че сте твърде затворени и трябва да преосмислите някои от вашите житейски позиции. Най-малкото, трябва да добавите повече творчество и радост към живота си.

Ако сънят ви е развълнувал, обърнете внимание на това, в кой знак е Луната. Именно нейната позиция ще ви каже в каква сфера на живота да насочите вниманието си, къде може да изпитате липса на енергия или обратно, къде не е разумно да я изразходвате.

Сънища при Луна в Телец

Когато Луната преминава през знака на Телец, нашите сънища са особено земни. Повечето от съновиденията, които ни се появяват по време на сън, са свързани по един или друг начин с материалните аспекти на нашия живот. Сънищата са пълни със знаци и намеци, които не бива да се отхвърлят, стига да сте готови да чуете гласа на собственото си подсъзнание. 

Освен това значителна част от нашите сънища в този период са свързани с плътските радости.

През този период може да сънувате главно това, с което трябва да се разделите, това, което ви напуска и няма да се върне. Например, може да сънувате, че любимият човек ви напуска. Такъв сън буквално може да бъде знак, че това не е вашият човек и че той скоро ще изчезне от живота ви. 

Тъй като вече се усеща влиянието от хармоничния аспект на Меркурий и Нептун, сънищата ви може да бъдат много живописни и ярки, фентъзи или екшън. Интуицията сега е също засилена, така че по-лесно ще можете да ги разтълкувате или да „почувствате” какво послание ви носят.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети