Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – вторник – 16.03.21

Хороскоп

Сънищата и Луната – вторник – 16.03.21

Сънищата и Луната – вторник – 16.03.21 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 3 лунен ден (до 08:11 часа)

Тези сънища се считат за послания, изпратени от Висшите сили. 

Може да имате кошмари или да видите нещо много приятно насън. Но нито в първия, нито във втория случай не трябва да зацикляте върху видяното, тъй като сънищата от третия лунен ден не се сбъдват. Дишайте спокойно!                                                                  

Тези сънища носят информация за възможните опасности и действията на неприятелите ви. Решението на труден проблем, който ви притеснява, може да бъде скрито в тези сънища. Потърсете ключа. 

След анализиране на получената информация може да разберете какво да очаквате от бъдещето и как да се подготвите за евентуални проблеми (да минимизирате загубите или да ги избегнете напълно).                 

Ако сте имали неприятни усещания, сънят ви може да се тълкува като предзнаменование за липса на вътрешна сила. Също така, това показва липса на хармония с външния свят.

Сънищата във вторник

Огненият Марс е управител на вторника. Сънищата на този ден отразяват вашите лични желания и стремежи. Като мъжка планета Марс също се смята за планета воин, така че сънищата могат да съдържат скандали и борби за надмощие.

Ако сънят ви е бил спокоен, това означава, че сте насочили енергията си в правилна посока, лесно и бързо можете да се справите с трудностите, възникващи по пътя към успеха, а скандали в живота ви няма да има в близко бъдеще.

Ако виждате в съня си остри предмети, това говори за вашата готовност към активни действия. Яркият сън означава, че сега сте изпълнени с жизнена сила.

Ако сънят ви е бил неприятен, това говори за преобладаване на егоистичните желания и високо самочувствие.

Таро календар на сънищата

Сила – Сънищата ви показват, че отдавате цялата си сила на каузата и работите по нея „не от страх, а заради съвест“. Когато сме в добра физическа форма, проявявате смелост и ентусиазъм и след постигане на успех сте щастливи да откриете, че силата ви само се е увеличила.  Период на най-висок творчески подем, радост и успех.                                                                                                                


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати