Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – вторник – 16.06.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – вторник – 16.06.20

Сънищата и Луната – вторник – 16.06.20 - Tribune.bg
Снимка:

Обикновено в 25 лунен ден се сънуват пророчески сънища. Ден за дълбоко потапяне във вътрешния свят.

Сънищата в този лунен ден са неразривно свързани с интуицията, подсъзнанието и откровенията свише. Доверете се на вътрешния си глас. 

Ако сте сънували нещо неприятно тази нощ и ви измъчва, прочетете молитва и се измийте със студена течаща вода (подложете ръцете си от свивките на лактите надолу към дланта на течащата вода), оставете я да отнесе всичко негативно. На водата може да разкажете лошия сън, за да го отнесе.

Неблагоприятен сън свидетелства за това, че не изпълнявате своята мисия. В този живот ви е дадено и разрешено повече, отколкото вие правите.

Сънищата са под силното двойно влияние на Марс

Луната е в знак Овен - Темите на сънищата в дните на Овен са неразривно свързани със собственото ни „аз“, нашите планове за бъдещето и стремежите ни към поставената цел, желанието ни за самореализация, да намерим собствена ниша, да изградим любовта си. 

Почти сигурно можете да очаквате, че сънят по време на преминаването през знака Овен на Луната ще бъде свързан, по един или друг начин, с вашия личен успех (или напротив, с вашите лични провали).

Сънищата във вторник са управлявани от  Марс. Те отразяват нашите лични желания и стремежи. Могат да съдържат образи за скандали и борби за надмощие.

Ако сънят ви е бил спокоен, това означава, че сте насочили енергията си в определена посока, лесно и бързо можете да се справите с трудностите, възникващи по пътя към успеха.

Ако сте имали неприятен, тежък и мрачен сън, може би това е знак и предупреждение за предстоящи неприятности и конфликти.

Ако в съня си виждате остри предмети, това говори за вашата готовност към активни действия. Яркият сън означава, че сега сте изпълнени с жизнена сила.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети