Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – вторник – 16.07.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – вторник – 16.07.19

Сънищата и Луната – вторник – 16.07.19 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата, които сте сънували тази нощ или сутрин, принадлежат на 14 лунен ден

Сънищата на този ден не се сбъдват. Не се обезсърчавайте, ако сте имате тежък или тъжен сън. Не му отдавайте много значение, тъй като образите, които виждате, най-вероятно са игра на вашето подсъзнание.

Не трябва да търсите скрити символи и знаци в тях, да се опитвате да разгадаете и прочетете от различни съновници. По-добре опитайте да погледнете вътре в себе си. Образите, които идват при нас в сънищата на този ден, са отражение на нашия вътрешен свят, който по никакъв начин не е свързан с външния свят. Те ни насочват към някои аспекти на нашата личност, които сега изискват специално внимание. Може би трябва да поработите върху някои отделни компоненти на вашия характер, да промените нещо в него, да се откажете от някои принципи и навици.

Като цяло, не търсете отговори на сънищата си в четиринадесетия лунен ден във външни източници, всички отговори вече са вътре в вас.

Понеделник  срещу вторник

Огненият Марс покровителства вторника. Сънищата на този ден отразяват вашите лични желания и стремежи. Като мъжка планета, Марс също се смята за планета воин, така че сънищата срещу вторник могат да съдържат скандали и борби за надмощие, предстоящи или минали, с познати хора.

Ако виждате в съня си остри предмети, това говори за вашата готовност към активни действия. Яркият сън означава, че сега сте изпълнени с жизнена сила.

Ако сънят ви е бил спокоен, това означава, че сте насочили енергията си в определена посока, лесно и бързо можете да се справите с трудностите, възникващи по пътя към успеха, а скандалите в живота ви няма да има в близко бъдеще.

Ако сънят ви е бил неприятен, това говори за преобладаване на егоистичните желания и високо самочувствие.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати