Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – вторник – 16.11.2021

Хороскоп

Сънищата и луната – вторник – 16.11.2021

Сънищата и луната – вторник – 16.11.2021 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 12 лунен ден

Сънищата през този период отразяват личното духовно израстване. При правилно тълкуване ще можете да разберете какви вътрешни конфликти имате, които ви отделят от божествения източник на благодат.

Ако сте сънували повече материални неща, това е знак, че социалният свят е по-важен за вас от всичко друго и не ви достига достатъчно духовност в живота.

Ако в съня си сте видели много духовни образи и знаци (например, сънувате храмове, икони, Бог, светии), трябва да помислите и върху това. Може би сте станали толкова откъснати от материалния свят и сте се отклонили към света на духовността, че сте загубили досег с реалността и се извисявате в облаците.

Внимателно анализирайте сънищата си, за да разберете как да живеете в хармония със себе си в реалния свят, как да успявате да поддържате правилния баланс между материалното и духовното.

За тези, които са посветили живота си на различни духовни практики, невероятни откровения могат да дойдат в сънищата им на този ден.

Особено отделете внимание на такива символи като облаци, небе, планина, море, църква, светии. Те като правило са ключови моменти към сънищата.

Сънища при Луна в Овен

Когато Луната е в знака Овен, може да сънувате всичко, което е свързано с този знак - вашите лични намерения, планове, цели.  Можете да видите какво ще ви помогне да станете първи, ако се стремите към това. Всичко, което виждате насън, докато Луната е в този знак, подчертава най-ярките качества на вашата личност и показва начин на действие, който може да ви направи забележими, известни или да посочи как да бъдете по-добри от другите.

Сънищата под Луната в Овен винаги са свързани със състезание в нещо или с някого и връзките с противоположния пол. Нощното светило ни настройва да получаваме съвети, свързани с победи и състезания, в които участваме, било то състезание с колега или състезание за вниманието на човек, който харесваме. Те намекват за ситуации и отношения, в които „има война“ и нестабилност, напрежение.

Сънищата във вторник са управлявани от  Марс. Те отразяват нашите лични желания и стремежи. Могат да съдържат образи за скандали и борби за надмощие.

Ако сънят ви е бил спокоен, това означава, че сте насочили енергията си в определена посока, лесно и бързо можете да се справите с трудностите, възникващи по пътя към успеха.

Ако сте имали неприятен, тежък и мрачен сън, може би това е знак и предупреждение за предстоящи неприятности и конфликти.

Ако в съня си виждате остри предмети, това говори за вашата готовност към активни действия. Яркият сън означава, че сега сте изпълнени с жизнена сила.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети