Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – вторник – 17.09.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – вторник – 17.09.19

Сънищата и Луната – вторник – 17.09.19 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата, които сте сънували тази нощ или сутрин, принадлежат на 18 лунен ден

Автор: Ивелина Пенчева - астролог, автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“

Сънищата в 18-ия лунен ден лишават организма от енергия, затова колкото по-малко спите, толкова по-добре.

В този период в съня си можете да видите това, което ви пречи да се движите напред. Често показва проблем, който ни безпокои и начин как да го разрешим, или да бъдем излекувани, ако има болест. Образите на сънищата от осемнадесетия лунен ден са като огледало, отразяват нашата същност. 

Ако не можете да свържете видените образи с вашата личност и събитията, които се случват в живота ви, това означава, че не сте в хармония със света в този конкретен момент. Опитайте се да анализирате съня си и да разберете какво вършите погрешно, къде бъркате. Не търсете отговори в съновниците. Само вие сами ще можете да изтълкувате правилно значението на всяко изображение и сюжет. 

Например, ако живеете сега тих и спокоен живот, ако всеки ден е лесно предвидим, а в съня си виждате екшън сцени, целият ви сън е непрекъснато действие и серия от събития, които се редуват бързо, определено трябва да помислите над живота си, да внесете в него повече спонтанност, неочакваност, изненади.

 

Сънища при Луна в Овен

Когато Луната е в знака Овен, може да сънувате всичко, което е свързано с този знак - вашите лични намерения, планове, цели.  Всичко, което виждате насън, докато Луната е в този знак, подчертава най-ярките качества на вашата личност и показва начин на действие, който може да ви направи забележими, известни или да посочи как да бъдете по-добри от другите. 

Сънищата под Луната в Овен винаги са свързани със състезание в нещо и връзките с противоположния пол. Нощното светило ни настройва да получаваме съвети, свързани с победи и състезания, в които участваме, било то състезание с колега или състезание за вниманието на човек, който харесваме. Те намекват за ситуации и отношения, в които „има война“ и нестабилност, напрежение.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати