Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – вторник – 17.11.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – вторник – 17.11.20

Снимка:

Сънищата на трети лунен ден

Сънищата в 3 лунен ден се считат за послания от Висшите сили, които искат да ви предупредят за възможните опасности и действията на неприятелите ви.

Сънищата са особени и могат да се окажат своеобразна проверка за вашите сили и енергия. Ако ви се присъни, че се борите, сражавате се, преодолявате някакви препятствия, но ви се отдава да надвиете неприятеля, това е добър знак. Означава, че у вас има достатъчно сили да живеете нормално и ефективно да решавате задачите и проблемите си.

Ако сте имали неприятни усещания, сънят ви може да се тълкува като предзнаменование за липса на вътрешна сила. Също така показва липса на хармония с външния свят. За да победите, то само шанс може да ви помогне.

Сутринта си спомнете този сън, опитайте се да го запомните, отново го проиграйте в своето въображение все едно, че го презаписвате на видеокасета. Изменете финала чрез щастлив край, в който вие сте победителят.

Чрез този нов създаден образ вие си създавате своеобразна програма на победител, който с времето ще започне да действа успешно не само в сънищата, но и в живота. Това ще стане само при условие, че се научите да „презаписвате“ не само неприятните сънища, в които търпите поражение, но и аналогичните ситуации наяве.

В допълнение към това, решението на труден проблем, който ви притеснява, може да бъде скрито в тези сънища. Потърсете ключа. 

Сънища при Луна в Стрелец

Стрелец е знак на философията, религията. Сънищата му са пълни с философски смисъл, може да съдържат идеята за вашия земен престой, тоест да разкрият смисъла на живота.

Сънищата при Луна в Стрелец се свързват с духовния живот, с пътуванията на духа. В сънищата ви може да се явят хората, напуснали вече Земята. 

Сънищата във вторник

Вторник се управлява от Марс - мъжка планета и доста агресивна, отговорна за личните стремежи на човека. Сънищата в този ден често съдържат много действия или събития. Те могат да отразяват най-съкровените желания или да подскажат как да преодолеем препятствията в реалния живот.

Ако сънят във вторник не съдържа активен сюжет, това показва липса на сила в действителност.                                                                                                                                          


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още