Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – вторник – 18.01.2022

Хороскоп

Сънищата и луната – вторник – 18.01.2022

Сънищата и луната – вторник – 18.01.2022 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 16 лунен ден

Често сънищата на този лунен ден са пророчески, но не винаги. Понякога те са просто огледало на нашето вътрешно състояние. И вие сами трябва да определите кои от тези сънища сте видели тази нощ.

Пророческите сънища, като правило, ще бъдат доста реалистични. Можете да сънувате хора от реалния си живот, роднини или колеги, познати места. На картините, които виждате в такъв сън, трябва да им се обърне внимание и бъдат изтълкувани. Голяма е вероятността този сън да е пророчески.

Ако сънищата ви са сюрреалистични, мистични или дори фантастични, тогава този сън не е нищо друго освен отражение на вашето вътрешно психично състояние, което подсъзнанието чрез съня транслира във вашето съзнание. Тук никакви съновници няма да ви помогнат, опитайте се да разберете какви черти и проблеми ви се разкриват чрез подобен сън.

Ако правилно изтълкувате тези образи, имате всички шансове да работите правилно върху себе си, над вашето поведение и постъпки. И това ще ви помогне да подобрите своя живот, да се отървете от лошите качества, които ви пречат да живеете щастливо.

Сънищата днес са очистващи. С тях човек се освобождава от негативите. На болния човек сънищата на шестнадесетия лунен ден могат да донесат бързо възстановяване. Здравият човек, благодарение на сънищата си се избавя от собственото си напрежение, натрупало се в него.

Сънища при Луна в знак Рак (до 06:04ч)

При Луна в Рак сънищата са важни, те обикновено са дълги, често са „многосерийни“, уж се събуждате от тях, но всъщност попадате от един сън в друг. Тези сънища показват основните причини за събитията в живота ви, корените на проблемите в ранна детска възраст или дори вида на карма.

По един или друг начин, повечето сънища в дните на Рака са емоционално свързани със семейните отношения, с ежедневието. Може да сънувате дома си, близките, хора от семейството, децата, родителите. Тези сънища разкриват духовните сфери и фините нишки на отношенията ви с онези, с които сте емоционално много близки.

Сънищата във вторник

Вторник се управлява от Марс - мъжка планета и доста агресивна, отговорна за личните стремежи на човека. Сънищата често съдържат много действия или събития. Те могат да отразяват най-съкровените желания или да подскажат как да преодолеем препятствията в реалния живот. Ако сънят във вторник не съдържа активен сюжет, това показва липса на сила в действителност. 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети