Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – вторник – 18.02.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – вторник – 18.02.20

Сънищата и Луната – вторник – 18.02.20 - Tribune.bg
Снимка:

Обикновено в 25 лунен ден се сънуват пророчески сънища. Ден за дълбоко потапяне във вътрешния свят.

Сънищата в този лунен ден са неразривно свързани с интуицията, вашето подсъзнание и откровенията отгоре. Доверете се на вътрешния си глас. 

Ако сте сънували нещо неприятно тази нощ и ви измъчва, прочетете молитва и се измийте със студена течаща вода (подложете ръцете си от свивките на лактите надолу към дланта на течащата вода), оставете я да отнесе всичко негативно. На водата може да разкажете лошия сън, за да го отнесе.

Неблагоприятен сън свидетелства за това, че не изпълнявате своята мисия. В този живот ви е дадено и разрешено повече, отколкото вие правите.

Сънищата във вторник са управлявани от Марс. Те отразяват нашите лични желания и стремежи. Могат да съдържат образи за скандали и борби за надмощие.

Ако сънят ви е бил спокоен, това означава, че сте насочили енергията си в определена посока, лесно и бързо можете да се справите с трудностите, възникващи по пътя към успеха.

Ако сте имали неприятен, тежък и мрачен сън, може би това е знак и предупреждение за предстоящи неприятности и конфликти.

Ако в съня си виждате остри предмети, това говори за вашата готовност към активни действия. Яркият сън означава, че сега сте изпълнени с жизнена сила.

Сънища при Луна в Стрелец

Сънищата при Луна в Стрелец са под влияние на Юпитер. Те са свързани с духовния живот, духовните търсения на личността. Може да сънувате пътувания, реални или  да се върнете в миналото. В тези сънища могат да се явят хора, които сте познавали отдавна или вече са починали.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети