Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – вторник – 18.08.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – вторник – 18.08.20

Сънищата и Луната – вторник – 18.08.20 - Tribune.bg
Снимка:

28 и 29 лунен ден са твърде близо до новолуние - критичната точка на целия лунен цикъл. Затова сънищата са наситени с енергия, която оставя отпечатък върху тях.  

Ако сънят ви е след 05:30 ч е неподходящ за тълкуване и като правило не се сбъдва. Но като цяло сънищата ви могат да са кошмарни, плашещи, неприятни. 

Не се страхувайте от лошото, което сънувате. Нищо от това няма да се случи, само напрежението вътре във вас ще се увеличи. Вероятно няма да сте в състояние да изтълкувате правилно съня си, затова не се опитвайте.

Всичко, което виждаме в съня си е игра на нашето подсъзнание. Ще усетите как във вас се надигат тъмните страни на вашата личност и как светлите се извисяват. Ще бъде много трудно да управлявате собствените си емоции и чувства.

Сънища при Луна в Лъв

Каквото и да сънувате, тези сънища могат да са свързани с любимия човек или творческите ви занимания, защото Лъв е знак за творчеството и любовта. В тях можете да видите как ще се развият отношенията ви с някой, когото обичате, възможни промени в любовта, предстоящи творчески успехи или разочарования. Хората, които са посветени на творческа професия, могат да видят своите професионални постижения и грешки.

Тъй като Лъв се управлява от Слънцето, сънищата показват връзката ви с Бога (вярващите често могат да сънуват, че се намират в църквата, кръщене, църковна служба или общуване с църковни служители). 

Сънищата във вторник са управлявани от  Марс. Те отразяват вашите лични желания и стремежи. Могат да съдържат образи за скандали и борби за надмощие.

Ако сънят ви е бил спокоен, това означава, че сте насочили енергията си в определена посока, лесно и бързо можете да се справите с трудностите, възникващи по пътя към успеха.

Ако сте имали неприятен, тежък и мрачен сън, може би това е знак и предупреждение за предстоящи неприятности и конфликти.

Ако в съня си виждате остри предмети, това говори за вашата готовност към активни действия. Яркият сън означава, че сега сте изпълнени с жизнена сила.                   

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети