Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – вторник – 19.01.21

Хороскоп

Сънищата и Луната – вторник – 19.01.21

Сънищата и Луната – вторник – 19.01.21 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 7 лунен ден

Повечето от тях са пророчески. В отличие от другите дни те лесно се тълкуват. Сънят може дори да съдържа информация за вашата истинска цел, за настоящите дела, които ще ви донесат истинска радост и значителни ползи. 

Най-голямо внимание трябва да се обърне на думите, които чувате в сънищата - именно в тях се отправя посланието, адресирано до вас. Всеки, който може правилно да интерпретира смисъла на думите, чути в съня, ще открие много полезни неща, защото ги изпраща подсъзнанието, което се изразява в съня чрез думи в седмия лунен ден. Думите, изречени в съня е желателно да се запишат веднага като се събудите, а на следващия седми лунен ден да се сравни с това, което може да чуете отново. Ще направите невероятно откритие. 

Ако в съня си видите някакъв символ, който е символичен за вас, т.е. олицетворява за вас висш авторитет, висшата мъдрост и т.н., тогава всичко, което се казва, ще бъде директно откровение за вас. Например, ако вярващите в този период в съня си видят Исус Христос, Божията майка или Йоан Богослов, тогава всичко, което е казано, трябва да бъде взето под внимание.

Сънища при Луна в Овен

Когато Луната преминава през знаците на Зодиака, енергията на съответния знак се отразява в ежедневните дела и също намира отпечатък в сънищата, които виждаме в този момент. Гледайки лунния календар, можете да разберете какво ще сънувате през нощта и как да интерпретирате съня.  

Овенът е първият знак на цикъла, през който минава Луната, правейки пълна обиколка около Зодиака. Ярки и запомнящи се - това са най-честите сънища по време на преминаването на Луната през този знак. 

Темите на сънищата в дните на Овен са неразривно свързани със собственото ни „аз“, нашите планове за бъдещето, стремежите ни към поставената цел и желанието ни за самореализация, да намерим собствена ниша, да изградим любовта си. 

Почти сигурно можете да очаквате, че сънят по време на преминаването през знака Овен на Луната ще бъде свързан, по един или друг начин, с вашия личен успех (или напротив, с вашите лични провали).                                                                                                                                                                                                                                                                                   


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети