Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – вторник – 19.05.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – вторник – 19.05.20

Снимка:

Значение на сънищата в 27 лунен ден (след 04:40 ч.)

Някои школи  вярват, че в този лунен ден човек получава откровения в съня си. Също така сънищата на някои тази нощ може да са откривателски или творчески.

Сънищата в 27 лунен ден рядко са пророчески. Като правило това, което сънувате в този лунен ден, отразява вашия вътрешен свят повече и показва до колко сте в хармония с външния свят. Можете също така да възприемате тези сънища като индикатор за това до колко сте се отклонили от духовното към материалното и обратно. Ако вашите ценности не са балансирани, ако изпадате в крайности и не сте в хармония със света, тогава ще изпитате ясен енергиен дисбаланс.

След като се събудите, възможно е да почувствате известно недоволство и вътрешен дискомфорт. Трябва да се обърне внимание на това чувство и да се опитате да разберете истинските му причини. Символиката на сънищата на този ден е много трудна.

Сънища при Луна в Овен

Сънищата за самореализация, които имате по време на транзита на Луната в знака Овен, почти сигурно ще показват текущото състояние на текущите ви работи. И именно през този период те могат да служат като ориентир за тези, които преодоляват труден житейски път към конкретна цел. 

Темите на сънищата в дните на Овен са неразривно свързани със собственото ни „аз“, нашите планове за бъдещето и стремежите ни към поставената цел, желанието ни за самореализация, да намерим собствена ниша, да изградим любовта си. 

Сънищата за творчество и самореализация са изключително трудни за тълкуване поради тяхната емоционалност. В такива сънища често няма обективни материални фактори, на които можете да се опрете (например цвят, вода, болка, конкретни хора, животни, други неща и т.н.). 

Ако обаче под Луната в Овен сте имали сън, в който изпитвате дълбоко чувство на безсилие, разочарование и депресия, това почти сигурно отразява невъзможност за реализиране в реалния живот.   

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още