Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – вторник – 19.10.2021

Хороскоп

Сънищата и луната – вторник – 19.10.2021

Сънищата и луната – вторник – 19.10.2021 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 13 лунен ден

Сънищата на този лунен ден рядко са приятни и леки. Но въпреки всичко те често ни насочват към това, на което трябва да обърнем специално внимание, на нашите проблеми и нерешени задачи, които е най-добре да разрешите възможно най-бързо. 

Ако внимателно анализирате образите, които виждате в съня си, може да разберете какво трябва да правите по различен начин, как да промените поведението си, за да решите старите проблеми и да престанете да повтаряте едни и същи грешки.

Сънищата през този период са изпълнени със символика, а понякога е трудно да се запомнят всички детайли. Но старайте се да сте внимателни. В крайна сметка, това, което сънувате, може да разкрие тайната на вашето подсъзнание. 

Тези символи са свързани с нашата способност да бъдем отворени към света и всичко ново. Ето защо, ако виждате в съня, че това свойство е блокирано във вас, опитайте се да поработите върху себе си. В края на краищата, възможността да се научат нови неща е една от основните характеристики на човек, които го движат напред, позволявайки му да се развива, подобрява и да бъде конкурентен в нашия динамично променящ се свят.

Сънища при Луна в Овен

Когато Луната е в знака Овен, може да сънувате всичко, което е свързано с този знак - вашите лични намерения, планове, цели.  Можете да видите какво ще ви помогне да станете първи, ако се стремите към това. Всичко, което виждате насън, докато Луната е в този знак, подчертава най-ярките качества на вашата личност и показва начин на действие, който може да ви направи забележими, известни или да посочи как да бъдете по-добри от другите. 

Сънищата под Луната в Овен винаги са свързани със състезание в нещо или с някого и връзките с противоположния пол. Нощното светило ни настройва да получаваме съвети, свързани с победи и състезания, в които участваме, било то състезание с колега или състезание за вниманието на човек, който харесваме. Те намекват за ситуации и отношения, в които „има война“ и нестабилност, напрежение.

Сънищата във вторник

Вторник се управлява от Марс - мъжка планета и доста агресивна, отговорна за личните стремежи на човека. Сънищата често съдържат много действия или събития. Те могат да отразяват най-съкровените желания или да подскажат как да преодолеем препятствията в реалния живот.

Ако сънят във вторник не съдържа активен сюжет, това показва липса на сила в действителност. 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати