Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – вторник – 20.04.21

Хороскоп

Сънищата и Луната – вторник – 20.04.21

Сънищата и Луната – вторник – 20.04.21 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата в 9 лунен ден

На този ден сънищата могат да бъдат много страшни или неприятни, да ви причинят болка. Възможно е през цялата нощ да страдате от кошмари и когато се събудите да се чувствате ужасно. Може да почувствате пълно изтощение и слабост, дори лека депресия. Но хубавото е, че не са пророчески и не се сбъдват. 

Подсъзнанието чрез съня ни насочва към онези места в тялото и живота, където има проблеми и трябва да се решават. Образите, които виждате в сънищата през този период, по-скоро показват вашия вътрешен свят и отразяват личните конфликти, дълбоко скрити на подсъзнателно ниво – нерешени проблеми от емоционален характер. Затова, като се събудите от лошия сън, не се страхувайте. Просто се опитвайте внимателно да анализирате всичко, което виждате и да разберете как е свързано с вашето емоционално състояние. 

Ако успеете да интерпретирате правилно образите, които виждате, можете ясно да видите какви кармични проблеми и „възли“ имате и ви закотвят. Всичко, което ви се появява насън тази нощ, е свързано с вашата карма и всичко това изисква незабавно решение.

Сънища при Луна в знак Рак

При Луна в Рак има важни сънища, те обикновено са дълги, често са „многосерийни“, уж се събуждате от тях, но всъщност попадате от един сън в друг. Тези сънища показват основните причини за събитията в живота ви, корените на проблемите в ранна детска възраст или дори вида на кармата.

По един или друг начин, повечето сънища в дните на Рака са емоционално свързани със семейните отношения, с ежедневието. Може да сънувате дома си, близките, хора от семейството, децата, родителите. Всъщност сънищата разкриват духовните сфери и фините нишки на отношенията ви с онези, с които сте емоционално много близки. В тези сънища човек може да види истинската същност на такава връзка; можете да разберете колко е силна.

Може да сънувате починали роднини.

Сънищата във вторник

Вторник се управлява от Марс - мъжка планета и доста агресивна, отговорна за личните стремежи на човека. Сънищата често съдържат много действия или събития. Те могат да отразяват най-съкровените желания или да подскажат как да преодолеем препятствията в реалния живот.

Ако сънят във вторник не съдържа активен сюжет, това показва липса на сила в действителност.                                                                                                                                                                                                                       


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети