Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – вторник – 20.08.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – вторник – 20.08.19

Сънищата и Луната – вторник – 20.08.19 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата, които сте сънували тази нощ или сутрин, принадлежат на 20 лунен ден

Сънищата на този лунен ден не се сбъдват. Те по-скоро приличат на приказка, отколкото да са пророчески. В тях може да бъде проследена връзката между настоящето, миналото и бъдещето.

Както и предишния ден, сънищата на двадесетия лунен ден могат да разкриват различни аспекти на вашата личност, които можете да промените. На този ден сънищата могат да ви осигурят възможност да се видите от всички страни. Ще имате добра възможност да осмислите и разберете закономерността на случващото се, взаимовръзката на събитията, да видите причините и техните последици.

Сънищата във вторник

Огненият Марс покровителства вторника. Сънищата на този ден отразяват вашите лични желания и стремежи. Като мъжка планета, Марс също се смята за планета воин, така че сънищата срещу вторник могат да съдържат скандали и борби за надмощие, предстоящи или минали, също с познати хора.

Ако виждате в съня си остри предмети, това говори за вашата готовност към активни действия. Яркият сън означава, че сега сте изпълнени с жизнена сила.

Ако сънят ви е бил спокоен, това означава, че сте насочили енергията си в определена посока, лесно и бързо можете да се справите с трудностите, възникващи по пътя към успеха, а скандалите в живота ви няма да има в близко бъдеще.

Ако сънят ви е бил неприятен, това говори за преобладаване на егоистичните желания и високо самочувствие.

Сънища при Луната в знак Овен

Сънищата под Луната в Овен винаги са свързани със състезание в нещо и връзките с противоположния пол. Нощното светило ни настройва да получаваме съвети, свързани с победи и състезания, в които участваме, било то състезание с колега или състезание за вниманието на човек, който харесваме. Те намекват за ситуации и отношения, в които „има война“ и нестабилност, напрежение.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети