Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – вторник – 20.10.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – вторник – 20.10.20

Снимка:

В четвърти лунен ден са открити максимално всички информационни канали. Сънищата са значими, предупреждаващи. Може да съдържат предупреждение за опасност, очакваща ни в близкото бъдеще. Освен това тези наши сънища могат да бъдат обърнати към нашето минало и да предскажат какви проблеми са заложени там, и са довели до днешните неприятности. Те ни позволяват да надигнем завесата на нашата карма.

Дори да се появи лош сън, не се отчайвайте. В много редки случаи той предсказва бъдещи катастрофални събития. Най-вероятно само ви предупреждава за трудности или определени опасности. Затова е достатъчно просто да не губите бдителност в бъдеще.

Често в четвъртото лунно денонощие човек сънува своите родители. Това показва наличие на проблем, който ви свързва един с друг.  

Ако сънят е изпълнен с цветя, звуци и други усещания, има голяма вероятност той да се сбъдне. Тревожните сънища и кошмарите в този ден ще разкажат за скритите страхове, които потискате.

Може да се каже, че този сън ще отразява реалността без изкривяване. Това е вашата позиция на пътя на живота (за добро или зло). 

Тези образи носят информация за това коя страна предпочитате – доброто или злото. Не е късно да смените радикално посоката на действията си в съвсем друга страна. Вслушайте се в подсказаното в сънищата, за да знаете предварително възможните варианти за предстоящите изкушения на живота.

Сънищата при Луна в Стрелец

Може да сънувате, че пътувате, че участвате в някакво приключение. Пътуването може да не е само във физически план, а и като духовно търсене. Пред вас може да се покажат нови възможности, затова се опитайте правилно да интерпретирате сънищата си. Сънищата под Луната в Стрелец са в състояние да посочат пътя към знанието, насочвайки нашите усилия в необходимата посока. 

Хората, които живеят в противоречие със своето вътрешно Аз, виждат в сънищата си какво им пречи да живеят в хармония. В тези сънища получават шанс да видят света по различен начин.

Ако сънищата ви са сини, това може да показва, че сте избрали правилния духовен път.                                        


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още