Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – вторник – 20.10.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – вторник – 20.10.20

Сънищата и Луната – вторник – 20.10.20 - Tribune.bg
Снимка:

В четвърти лунен ден са открити максимално всички информационни канали. Сънищата са значими, предупреждаващи. Може да съдържат предупреждение за опасност, очакваща ни в близкото бъдеще. Освен това тези наши сънища могат да бъдат обърнати към нашето минало и да предскажат какви проблеми са заложени там, и са довели до днешните неприятности. Те ни позволяват да надигнем завесата на нашата карма.

Дори да се появи лош сън, не се отчайвайте. В много редки случаи той предсказва бъдещи катастрофални събития. Най-вероятно само ви предупреждава за трудности или определени опасности. Затова е достатъчно просто да не губите бдителност в бъдеще.

Често в четвъртото лунно денонощие човек сънува своите родители. Това показва наличие на проблем, който ви свързва един с друг.  

Ако сънят е изпълнен с цветя, звуци и други усещания, има голяма вероятност той да се сбъдне. Тревожните сънища и кошмарите в този ден ще разкажат за скритите страхове, които потискате.

Може да се каже, че този сън ще отразява реалността без изкривяване. Това е вашата позиция на пътя на живота (за добро или зло). 

Тези образи носят информация за това коя страна предпочитате – доброто или злото. Не е късно да смените радикално посоката на действията си в съвсем друга страна. Вслушайте се в подсказаното в сънищата, за да знаете предварително възможните варианти за предстоящите изкушения на живота.

Сънищата при Луна в Стрелец

Може да сънувате, че пътувате, че участвате в някакво приключение. Пътуването може да не е само във физически план, а и като духовно търсене. Пред вас може да се покажат нови възможности, затова се опитайте правилно да интерпретирате сънищата си. Сънищата под Луната в Стрелец са в състояние да посочат пътя към знанието, насочвайки нашите усилия в необходимата посока. 

Хората, които живеят в противоречие със своето вътрешно Аз, виждат в сънищата си какво им пречи да живеят в хармония. В тези сънища получават шанс да видят света по различен начин.

Ако сънищата ви са сини, това може да показва, че сте избрали правилния духовен път.                                      


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати