Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – вторник – 21.04.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – вторник – 21.04.20

Сънищата и Луната – вторник – 21.04.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата до 06:15 ч. са под влияние на 27 лунен ден

Тази нощ е възможно да получите откровения в съня си.

След като се събудите е възможно да почувствате известно недоволство и вътрешен дискомфорт. Трябва да се вслушате внимателно в това чувство и да се опитате да разберете истинските му причини. Символиката на сънищата на този ден е много трудна.

Като правило това, което виждате в съня си в този лунен ден, отразява вашия вътрешен свят повече и показва до колко сте в хармония с външния свят. Можете също така да възприемате тези сънища като индикатор за това до колко сте се отклонили от духовното към материалното и обратно.

Ако вашите ценности не са балансирани, ако изпадате в крайности и не сте в хармония със света, тогава ще изпитате ясен енергиен дисбаланс.

Сънища при Луна в Овен

Овен е първият знак на цикъла, през който минава Луната, правейки пълна обиколка около Зодиака. Ярки и запомнящи се  - това са най-честите сънища по време на преминаването на Луната през този знак. 

Темите на сънищата в дните на Овен са неразривно свързани със собственото ни „аз“, нашите планове за бъдещето и стремежите ни към поставената цел и желанието ни за самореализация, да намерим собствена ниша, да изградим любовта си. 

Почти сигурно можете да очаквате, че сънят по това време ще бъде свързан, по един или друг начин, с вашия личен успех (или, напротив, с вашите лични провали).

Може да сънувате, че активно действате, бягате някъде, биете се или се борите с някого.

Ако обаче под Луната в Овен сте имали сън, в който изпитвате дълбоко чувство на безсилие, разочарование и депресия, това почти сигурно отразява невъзможност за реализиране в реалния живот. 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети