Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – вторник – 23.02.21

Хороскоп

Сънищата и Луната – вторник – 23.02.21

Сънищата и Луната – вторник – 23.02.21 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 12 лунен ден

Сънищата през този период отразяват личното духовно израстване. При правилно тълкуване ще можете да разберете какви вътрешни конфликти имате, които ви отделят от божествения източник на благодат.

Ако сте сънували повече материални неща, това е знак, че социалният свят е по-важен за вас от всичко друго и не ви достига достатъчно духовност в живота.

Ако в съня си сте видели много духовни образи и знаци (например, сънувате храмове, икони, Бог, светии), трябва да помислите и върху това. Може би сте станали толкова откъснати от материалния свят и сте се отклонили прекалено към света на духовността, че сте загубили досег с реалността и се извисявате в облаците.

Внимателно анализирайте сънищата си, за да разберете как да живеете в хармония със себе си в реалния свят, как да успявате да поддържате правилния баланс между материалното и духовното.

За тези, които са посветили живота си на различни духовни практики, невероятни откровения могат да дойдат в сънищата им на този ден.

Особено отделете внимание на такива символи като облаци, небе, планина, море, църква, светии. Те като правило са ключови моменти към сънищата.

Сънища при Луна в Рак

Сънищата през този период са неразривно свързани с темите на дома, домашното огнище. За мнозина работата е втори дом (ако е в добрия смисъл на думата). Отдават й много сила и енергия, прекарват по-голямата част от времето си там, затова за някои сънищата могат да се отнасят за мястото на работа, колеги, приятели от работата.

Всъщност, сънищата в Рак разкриват и демонстрират духовните сфери и тънките нишки на отношенията между тези, с които сте свързани емоционално и тези, които са ви близки. В тези сънища може да се види истинската същност на такава връзка, можете да разберете колко е силна, истинска и заслужава ли си.

Не е задължително в съня си да виждате лицата на вашите родители или деца, дома си. Но по един или друг начин, по-голямата част от сънищата в дните на Луна в Рак са емоционално свързани със семейните отношения, с ежедневието ви.

Ако сте сънували кошмари в дните на Луна в Рак, може да означават наличието на някаква зависимост, която ви тежи. Възможно е кошмарът през този период да е предупреждение, че прекомерната ви емоционалност няма да ви доведе до нищо добро. Анализирайте аспектите от живота си - може би сте престанали да приемате конструктивна критика или имате зависимост от някого (може би само от нечие мнение).

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети