Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – вторник – 23.11.2021

Хороскоп

Сънищата и луната – вторник – 23.11.2021

Сънищата и луната – вторник – 23.11.2021 - Tribune.bg

Сънищата на 19 лунен ден

В 19 лунен ден сънищата могат да бъдат плашещи. Те обаче могат да ви подскажат нещо, което не сте знаели за себе си. Въпреки това е твърде лесно да се направи погрешно заключение след съня, затова се препоръчва сънищата попадащи в този лунен ден да не се тълкуват, ако нямате опит в това.

Тези сънища са вдъхновени от най-скритите дълбини на нашето подсъзнание. Не е изненадващо, че нашите комплекси, оплаквания и психологически наранявания „изпълзяват“ нагоре. Тези сънища са силно повлияни от интуицията ни. В тях често се крие указание, което ни позволява да разберем дали сме на правилния път на духовното си развитие.

Ако в нещо се самозалъгвате и живеете в някакви  илюзии, то днес в съня ви ще се прояви този проблем. Тук се крие ключът и ако успеете добре да го разтълкувате, ще откриете къде бъркате и каква е истината.

Трябва особено да обърнете внимание на съпротивлението, което срещате насън, както и как се справяте с него. Това ще бъде пряко доказателство дали имате достатъчно вътрешна енергия, за да се борите в реалния живот.

Сънища при Луна в Рак

Сънищата през този период са неразривно свързани с темите на дома, домашното огнище, емоционално свързани със семейните отношения, с ежедневието ви.

За мнозина работата е втори дом (ако е в добрия смисъл на думата). Отдават й много сила и енергия, прекарват по-голямата част от времето си там, затова на някои хора сънищата могат да се отнасят за мястото на работа, колеги, приятели от работата.

Всъщност, сънищата в Рак разкриват духовните сфери и тънките нишки на отношенията между тези, с които сте свързани емоционално и тези, които са ви близки. В тези сънища може да се види истинската същност на една такава връзка, да разберете колко е силна, истинска и заслужава ли си.

Ако сте сънували кошмари в дните на Луна в Рак, може да означават наличието на някаква зависимост, която ви тежи. Възможно е кошмарът през този период да е предупреждение, че прекомерната ви емоционалност няма да ви доведе до нищо добро. Анализирайте аспектите от живота си - може би сте престанали да приемате конструктивна критика или имате зависимост от някого (може би само от нечие мнение).

Сънищата във вторник

Вторник е денят, управляван от войнствения Марс. Ако имате големи планове, сънят може да символизира вашия стремеж за постигане на целта ви, както и може да олицетворява пътя ви към себереализация и саморазвитие.

Ако сте имали неприятен, тежък и мрачен сън, може би това е знак и предупреждение за предстоящи конфликти, кавги. Ако сънят е ярък, лек и непринуден, може да се смята за знак, че неприятностите остават настрана, а малките проблеми ще се решат сами.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети