Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – вторник – 24.03.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – вторник – 24.03.20

Сънищата и Луната – вторник – 24.03.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата в 29 лунен ден (до 06:47 ч.)

Този лунен ден е неподходящ ден за тълкуването на сънищата, като правило те не се сбъдват. Но сънищата през този период могат да са кошмарни, плашещи, неприятни. 

Всичко, което виждаме в съня си в този лунен ден, не е нищо повече от игра на подсъзнанието. Тези образи са свързани с „тъмната“ страна на нашата личност, за която самите ние знаем много малко. Чрез тях подсъзнанието се опитва да достигне до нас и да привлече вниманието ни към някаква важна черта на личността, която спешно трябва да бъде променена.

Затова не се страхувайте от лошото, което сънувате. Нищо от това няма да се случи, само напрежението вътре във вас ще се увеличи. 

Сънища при Луна в Овен

Ярки и запомнящи се - това са най-честите сънища по време на преминаването на Луната през този знак. 

Темите на сънищата в дните на Овен са неразривно свързани със собственото ни „аз“, нашите планове за бъдещето и стремежите ни към поставената цел, и желанието ни за самореализация, да намерим собствена ниша, да изградим любовта си. 

Почти сигурно можете да очаквате, че сънят по време на преминаването през знака Овен на Луната ще бъде свързан, по един или друг начин, с вашия личен успех (или, напротив, с вашите лични провали).

При Луната в Овен сънищата са динамични, живи, те не се сбъдват веднага, но предвещават събития, които силно могат да повлияят на личността на този, който ги сънува. Може да сънувате, че активно действате, бягате някъде, биете се с някого.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати