Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – вторник – 24.11.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – вторник – 24.11.20

Сънищата и Луната – вторник – 24.11.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 10 лунен ден

Често в десетия ден от лунния месец хората имат приятни, приказни и много положителни сънища. Те носят силен енергиен заряд. Понякога, дори когато се събудим, ние се опитваме да задържим съня, мислено се връщаме към преживяното отново и ни се иска да се сбъдне. Но уви, сънищата на този ден не са пророчески и не се сбъдват. Те могат да бъдат само информативни.

Често образите, които се виждат в съня, са свързани с нашето семейство, с нашите близки хора, семейните традиции. Това може да е съпруг или деца, отдавна починали близки хора от рода. 

Могат също така да отразяват текущото психологическо състояние, това, което ви гнети, с кого имате напрегнати отношения и главно как да ги решите.

Много рядко, но обикновено точно в десетия лунен ден, който се счита за ден на небесните дарове, при нас в съня може да дойде  дух, ангел-пазител на нашето семейство. Опитайте се да запомните в детайли какво ще чуете от него. Този ангел може да ви даде ценна информация, която, ако се тълкува правилно, може да ви донесе много ползи в живота, да ви помогне да се справите с трудни проблеми и да намерите изход от задънена улица. Ангелът може да приеме различна форма – ангелска, на човек, на пеперуда, на гълъб или друго. Също така може да ви се появят вашите духовни или физически предци.

Сънища при Луна в знак Риби

Тези сънища винаги са свързани с далечното бъдеще и мечтите ни. Луната в Риби ни настройва да получаваме съвети, свързани с нашето бъдеще и с такива черти на личността като податливост, уязвимост, мечтателност, разбиране и проява на собствените ни способности.

Ако сънят ви е бил спокоен, красив, приятен - това означава, че душата ви е спокойна и в състояние на хармония. По-леките и приятни сънища показват, че се движите в правилната посока, а трудните и потискащи сънища ще покажат, че нещо трябва да се промени.

Сънищата под Риби могат да бъдат ярки, фантастични, пълни с тайни и мистерии, приказни ситуации.                                                                     


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Тихомир Николов Сънувах мъртъвци
Със сива кожа и се смееха
Възрастни мъже
Да съм бил натиснал копчето на асансьора , че да се качат
Беше крайно неприятно
24.11.2020 11:40 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети