Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – вторник – 25.01.2022

Хороскоп

Сънищата и луната – вторник – 25.01.2022

Сънищата и луната – вторник – 25.01.2022 - Tribune.bg

Сънищата на 23 лунен ден

В този лунен ден често сънищата са тревожни, неприятни, болезнени, може да се събудите потиснати. Но не приемайте нищо буквално. Те могат да отразят ваш вътрешен конфликт, създаден поради отхвърлянето на вашата същност или промени, които се случват както вътре във вас, така и наоколо.

Сънищата в този лунен ден са измамни и дори противоположни на реалността. По правило всичко се случва на обратно. Ако сънувате нещо трагично и лошо, то в близко бъдеще ще се случи някакво радостно събитие в живота ви. Ако сте сънували, че някой от роднините ви или близките ви умира - това е знак, че той ще живее дълго време.

Тези сънища са свързани с вътрешния свят и чрез тях подсъзнателния ум се опитва да предаде важна информация. При по-внимателен анализ на сънищата, можете да откриете неочакван изход от ситуация, която дълго време ви  е притеснявала.

Единственият недостатък на такива сънища е, че са много трудни за правилно тълкуване. Пълни са със символи и знаци, повечето от които нямат значение. Ето защо, ако не сте в състояние да се справите с това, което сте видели в съня си, просто забравете за него. Това е по-добре от фалшиво тълкуване на сън и вярата в него.

Сънища при Луна във Везни (до 06:00ч)

Сънищата при Луна във Везни са под влияние на Венера и може да са свързани с партньорските отношения, както лични, така и делови. Те дават шанс да се усетят онези моменти, които пречат да намерим общ език с другите по принцип.

Основната задача на Везните е да търсят и намират баланс. Това състояние е много лесно да се наруши, така че Везните го търсят постоянно. Понякога обаче се уморяват от такава работа и забравят за стабилността, изпадат в крайности. Може би сте забравили за баланса и по някакъв начин сте стигнали до крайност? 

Веднага след лош сън се запитайте: не съм ли твърде отнесен/а? Може би придавате твърде голямо значение на определени хора или неща в живота си и това нарушава хармонията във вас? 

Таро календар на сънищата

Четворка чаши показва, че животът може би е загубил своята привлекателност за вас и все повече и повече изпадате в униние, гняв и негодувание. Това може да означава и „затъпяване“ от монотонната работа (ежедневие), желанието да се разбунтувате или ранена гордост - например след получаване на порицание или отказ. Не губете време за безплодно хленчене, за да не пропуснете нов, вече много близък шанс.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати