Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – вторник – 25.02.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – вторник – 25.02.20

Сънищата и Луната – вторник – 25.02.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 2 лунен ден

Днес самите Висши Сили чрез изпратените съновидения се опитват да помогнат при избора на правилния път, така че животът да потече в хармония и единство с останалия свят. Сънищата съветват да се обърне по-голямо внимание на баналните житейски грижи и ежедневието. В края на краищата – съдбата ни се състои от дребните неща.

Всяка, дори най-незначителната информация ще бъде полезна и ще има значително влияние върху целия лунен месец, а днешният сън ще помогне за определянето на по-нататъшни действия.

Особено сериозно внимание трябва да обърнат на сънищата в този ден хората, които са на кръстопът, в трудна ситуация и търсят правилното решение: това е сън, който може да помогне да се излезе от безнадеждното положение.

Сънища при Луна в знак Риби

Тези сънища винаги са свързани с далечното бъдеще и мечтите ни. Луната в Риби ни настройва да получаваме съвети, свързани с нашето бъдеще и с такива черти на личността като податливост, уязвимост, мечтателност, разбиране и проява на собствените ни способности.

Ако сънят ви е бил спокоен, красив сън, това означава, че душата ви е спокойна и в състояние на хармония. По-леките и приятни сънища показват, че се движите в правилната посока, а трудните и потискащи сънища ще покажат, че нещо трябва да се промени.

Сънищата под Риби могат да бъдат ярки, фантастични, пълни с тайни и мистерии, приказни ситуации.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети