Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – вторник – 26.05.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – вторник – 26.05.20

Снимка:

Тълкуване на сънищата в четвъртия лунен ден

Тези сънища носят послания, които да ви покажат приоритетите, за които си струва да изразходвате енергия и ресурси. Нещата, които всъщност можете да постигнете.

Впрочем, дори ако човешките ви сили и ресурсите не са достатъчни, то сънят ви ще помогне да разберете как да се компенсира този дефицит. 

Това е вашата позиция на пътя на живота (за добро или зло). Може да се каже, че този сън ще отразява реалността без изкривяване. 

Може да се появи лош сън. Но дори и в този случай, не се отчайвайте. В много редки случаи той предсказва бъдещи катастрофални събития. Най-вероятно ви предупреждава за трудности или определени опасности. Затова е достатъчно просто да не губите бдителност в бъдеще.

Много хора в този ден ще сънуват своите роднини (по-специално, родители). Това показва наличие на проблем, който ви свързва един с друг.

Сънища при Луна в Рак

В дните, когато Луната е в знак Рак, може да сънувате дома си, близките, хора от семейството, децата, родителите.

Всъщност сънищата в Рак разкриват духовните сфери и фините нишки на отношенията ви с онези, с които сте емоционално много близки.

В тези сънища човек може да види истинската същност на такава връзка; можете да разберете колко е силна. По един или друг начин, повечето сънища в дните на Рака са емоционално свързани със семейните отношения, с ежедневието. Те могат да бъдат не само приятни, но и кошмарни.

Ако сте имали последните, не се плашете, ами внимателно анализирайте какво е тяхното послание. Може да показват къде грешите, че може би сте станали прекалено емоционални и това няма да доведе до нищо добро. Гледайте на тях като на конструктивна критика.  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още