Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – вторник – 27.07.2021

Хороскоп

Сънищата и луната – вторник – 27.07.2021

Сънищата и луната – вторник – 27.07.2021 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 18 лунен ден

Сънищата, които сте имали в 18-ия лунен ден, са отражение на вашата реалност. Ще можете да разберете при правилно тълкуване колко далеч от желания идеал сте в реалния живот.

Сънищата на този лунен ден лишават тялото от енергия, затова колкото по-малко спите, толкова по-добре иначе можете да се събудите уморени.

Днес сънищата могат да ви донесат полезна информация. Те ще ви разкрият тайните на вашата вътрешна същност, ще се превърнат във ваше огледало. Насън можете да видите това, което пречи на вашия напредък. Те могат да покажат проблем, който ви смущава и как да го разрешите, или да ви насочат към лек за вашето заболяване, ако има такова.

Ако сънувате, че сте агресивни и сте готови да унищожите всичко около себе си, помислете си: защо такава негативна енергия стои вътре във вас и  готова да избухне? Може би се страхувате да поемете инициативата за пореден път, въпреки че душата ви гори и иска нещо съвсем различно? Или мразите някого толкова много, но не можете да разберете връзката си с този човек докрай и се измъчвате толкова силно, че се проявява дори в съня ви?

Внимателно анализирайте сънищата си в осемнадесетия лунен ден, защото именно те ще ви покажат проблемните места, на които си струва да обърнете внимание. Благодарение на тях можете да балансирате външния и вътрешния си свят.

Сънища при Луна в знак Риби

Дълбочините на нашата психика се контролират от знака Риби и когато Луната е тук, всеки от нас вижда насън своята душа.

Като правило, сънищата в Риби не са много спокойни и без значение какво сънувате, сънят отразява вашето вътрешно състояние, всичко, което смущава душата ви или я радва, приземява или вдъхновява.

Сънищата под Риби имат дълбок смисъл. Най-вероятно те ще бъдат ярки, фантастични, пълни с тайни и мистерии, които ще искате да разгадаете. Ще ви покажат дали сте избрали правилния път. Ако сте имали спокоен, красив сън, това означава, че душата ви е спокойна и в състояние на хармония.

По-леките и щастливи сънища ще покажат, че се движите в правилната посока, а трудните и потискащи сънища ще покажат, че нещо трябва да се промени. Много е вероятно да сънувате приказни герои и ситуации, които не съществуват в реалността.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети