Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – вторник – 26.10.2021

Хороскоп

Сънищата и луната – вторник – 26.10.2021

Сънищата и луната – вторник – 26.10.2021 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 20 лунен ден

Сънищата на този лунен ден обикновено не се сбъдват. Те по-скоро приличат на приказка, отколкото да са пророчески.  Могат да бъдат доста вдъхновяващи. Този лунен ден е наситен с много енергия, носи в себе си творческо начало.

Сънищата ще ви покажат свързваща нишка, която обединява минало, настояще и бъдеще в едно цяло. Тоест, дават възможност да погледнете живота си отвисоко, да направите един поглед върху цялата подсъзнателна дейност. 

На този ден Луната помага на човек да трансформира собственото си съзнание, да се вслуша в интуицията си и да се свърже със стремежите както на душата, така и на тялото си.

Сънищата са в състояние да отворят очите на човек за много неща, които той не е разбирал преди. Светът може да се открие за него от съвсем различна гледна точка.

Ако се разтълкуват правилно, тези сънища могат да ви покажат вашата личност от всички страни: както положителните проявления, така и отрицателните - всички ще намерят изход тази нощ. Бъдете подготвени за факта, че тези откровения може да не са твърде приятни, но това ще ви помогне да разберете по-добре себе си, да научите уроци и да се промените. 

Сънищата в 20 лунен ден показват още кармични ситуации и причинно-следствените връзки.

Сънища при Луна в знак Рак

При Луна в Рак има важни сънища, те обикновено са дълги, често са „многосерийни“, уж се събуждате от тях, но всъщност попадате от един сън в друг. Тези сънища показват основните причини за събитията в живота ви, корените на проблемите в ранна детска възраст или дори вида на кармата.

По един или друг начин, повечето сънища в дните на Рака са емоционално свързани със семейните отношения, с ежедневието. Може да сънувате дома си, близките, хора от семейството, децата, родителите. Всъщност сънищата разкриват духовните сфери и фините нишки на отношенията ви с онези, с които сте емоционално много близки. В тези сънища човек може да види истинската същност на такава връзка; можете да разберете колко е силна.

Сънищата във вторник

Марс управлява този ден. Сънищата отразяват вашите лични желания и стремежи. Като мъжка планета, Марс също се смята за планета воин, така че сънищата срещу вторник могат да съдържат скандали и борби за надмощие, предстоящи или минали, с познати хора.

Яркият сън означава, че сега сте изпълнени с жизнена сила и ако в съня ви е имало остри предмети, това говори за вашата готовност към активни действия.

Ако сънят ви е бил спокоен, това означава, че сте насочили енергията си в определена посока, лесно и бързо можете да се справите с трудностите, възникващи по пътя към успеха, а скандали в живота ви няма да има в близко бъдеще.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети