Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – вторник – 26.11.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – вторник – 26.11.19

Сънищата и Луната – вторник – 26.11.19 - Tribune.bg
Снимка:

Луната продължава да транзитира през знак Скорпион, затова сънищата могат да съдържат информация за личните ви желания

В новолуние обикновено сънуваме сънища за това, което най-много мислим.

Утринни кошмари при намаляваща Луна извеждат от човека негативните настроения, “уроки”, създадени от собствените ни мисли, чувства и желания.

Денят е неподходящ ден за тълкуването на сънищата, като правило те не се сбъдват, но те могат да са кошмарни, плашещи, неприятни. 

Сънищата във вторник

Вторник е денят, който е управляван от Марс. Сънищата на този ден отразяват вашите лични желания и стремежи. Като мъжка планета Марс се смята за планета воин, така че сънищата срещу вторник могат да съдържат скандали и борби за надмощие.

Ако в съня си виждате остри предмети, това говори за вашата готовност към активни действия. Яркият сън означава, че сега сте изпълнени с жизнена сила.

Ако сънят ви е бил спокоен, това означава, че сте насочили енергията си в определена посока, лесно и бързо можете да се справите с трудностите, възникващи по пътя към успеха.

Ако сте имали неприятен, тежък и мрачен сън, може би това е знак и предупреждение за предстоящи неприятности и конфликти.

Луната продължава да транзитира през знак Скорпион, затова сънищата могат да съдържат информация за личните ви желания, интимния живот.

Може да сънувате починали роднини, че са живи или че живи близки умират. Сънища свързани със смъртта по един или друг начин или „умирането” на нещо, което си отива от живота ви.

В тези сънища можете да видите обяснение на странни събития, да видите тайната връзка на явления, които може да са започнали в минали животи, между вас и други хора.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати