Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – вторник – 27.10.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – вторник – 27.10.20

Сънищата и Луната – вторник – 27.10.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 11 лунен ден

Концентрацията на енергия по това време е толкова висока, лунният ден е доста сложен, затова нощта ни дава заслужен отдих. Сънищата в него нямат никакво значение, рядко означават нещо. Все пак някои от тях ще ви разкажат за това какви вътрешни проблеми ви тревожат.

Пробудената енергия на единадесетия лунен ден ще действа предимно върху психиката и подсъзнанието, така че в сънищата откровенията, които чакате, са напълно възможни.

Сънищата от този ден могат да се тълкуват самостоятелно според чувствата, които са ви останали от тях. Ако сънят е бил приятен, радостен, щастлив, всичко в живота ви върви както трябва. Мрачните, тъмни, непонятни сънища са доказателство, че сте се загубили в лабиринта и не можете да намерите изход. Трябва да преразгледате собствените си планове, за да намерите единствения начин, който да ви изведе от безизходицата.

Ще бъде лошо предзнаменование, ако в съня си излъчвате зла енергия и създавате неприятности: време е да си спомните за душата си и да се освободите от материалната мрежа, която ви е обгърнала.

Особено трябва да се отнесете внимателно към сънищата, в които виждате себе си като жертва на обстоятелства. В този случай се препоръчва да преразгледате принципите и поведението си, тъй като пасивността може да бъде много вредна за вашето бъдеще. 

Всеки, който мисли за своето вътрешно самоусъвършенстване в единадесетия лунен ден, ще получи полза от този ден, като насочи потока на енергия в правилната посока, без да загуби себе си.

Проявете повече инициатива, както в семейството, така и в работата, спрете да се движите с потока и започнете да градите живота си.

 

Таро календар на сънищата

Отшелникът е карта на „откъсване“ от света, търсене път към себе си. Това е период на интровертност, когато се "затваряме" за външни влияния, за да намерим мир и най-важното, да се озовем далеч от суматохата на хората. По този начин Отшелникът символизира важни събития, които ни показват кои сме, към какво се стремим и как да го постигнем.  Това също може да означава загуба, болест, самота, но ситуацията може да се промени, така че временната самота да доведе до по-добро.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати