Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – вторник – 28 юни 2022

Хороскоп

Сънищата и луната – вторник – 28 юни 2022

Сънищата и луната – вторник – 28 юни 2022 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 28 лунен ден често са пророчески.  Подсъзнанието ни показва скритата страна на психиката ни, която е свързана с чувства и емоции. Тълкуването на сънищата ще ви помогне да разберете възникващите нужди в емоционалната сфера. И също така ще ви подскажат начините как могат да бъдат разрешени. Те могат да сочат пречки, трудности в делата ви, но и начини за тяхното преодоляване. 

Ако не запомните съня си, то означава, че твърде много сте се отдалечили от своята духовна същност или образно казано, прекъснали сте връзката си с небесата. Следователно трябва да се погрижите за това, отново да запалите в себе си своята божествена светлина, да станете добър и търпелив човек.

В съня си човек също може да сънувате предишния си живот. 

Сънища при Луна в Близнаци

Сънищата вероятно ще са леки и приятни, „въздушни”, с бързо сменящи се образи и сцени. Често те съдържат указания на какво трябва да обърнете внимание.

Те отразяват приятелското ни общуване с хората около нас. Много е вероятно да сънувате някой, с когото се чувствате добре и ви е приятно да разговаряте. Сънищата през този период могат да отразят как средата ни се отнася към нас в реалността.

Сънищата във вторник

Марс управлява този ден. Сънищата отразяват вашите лични желания и стремежи. Като мъжка планета, Марс също се смята за планета воин, така че сънищата срещу вторник могат да съдържат скандали и борби за надмощие, предстоящи или минали, с познати хора.

Яркият сън означава, че сега сте изпълнени с жизнена сила и ако в съня ви е имало остри предмети, това говори за вашата готовност към активни действия.

Ако сънят ви е бил спокоен, това означава, че сте насочили енергията си в определена посока, лесно и бързо можете да се справите с трудностите, възникващи по пътя към успеха, а скандалите в живота ви няма да има в близко бъдеще.

Ако сънят ви е бил неприятен, това говори за преобладаване на егоистичните желания и необосновано високо самочувствие, вероятност от скандали.

Таро календар на сънищата

Осмица мечове - Ограничения – потенциал за освобождение. Усещането, че сте хванати в капан или че сте с вързани ръце и крака, може да е резултат от вашите вярвания или вашата позиция. Най-трудните ситуации в живота често носят със себе си най-високата духовна награда, която очаква човек, след като премине през подобна ситуация и я осъзнае.


Етикети луната
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети