Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – вторник – 28.04.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – вторник – 28.04.20

Снимка:

Сънищата на 6 лунен ден

През този период се отваря канал за директна комуникация с Висшите сили на Космоса. Човек получава възможността да възприема тънки потоци от космическа енергия, информация от други измерения.

Всички съновидения, дори привидно най-абстрактните или безсмислените, трябва да се разглеждат като откровение, изпратено свише, тъй като се смята, че шестият лунен ден е време за получаване на откровения, предсказания и наставления от духовни водачи от други равнища на битието.

Сънищата могат да ви сигнализират за недовършени дела, енергийни връзки с миналото, от които трябва да се отървете.  Ако сънувате познат човек, означава, че неразрешен проблем ви свързва с него (възможно е да имате някакъв дълг към него – материален, морален). Може сънищата ви да намекват и за други неразрешени проблеми, които се нуждаят от бързо разрешение.

Не се опитвайте да намерите отговора в книгите за сънища. Напълно разчитайте на интуицията си и следвайте усещанията, които остават след съня. Те могат да ви дадат повече информация от всеки външен източник.

Сънища при Луна в знак Рак

Напълно е възможно да сънувате дома си, близките хора, членове на семейството, децата, родителите.

Всъщност сънищата в Рак разкриват духовните сфери и фините нишки на отношенията ви с онези, с които сте емоционално много близки. В тези сънища човек може да види истинската същност на такава връзка; можете да разберете колко е силна.

По един или друг начин, повечето сънища в дните на Рака са емоционално свързани със семейните отношения, с ежедневието. Те могат да бъдат не само приятни, но и кошмарни. Ако са били от последните, не се плашете, ами внимателно анализирайте какво е тяхното послание. Може да показват къде грешите, че може би сте станали прекалено емоционални и това няма да доведе до нищо добро. Гледайте на тях като на конструктивна критика.  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още