Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – вторник – 29.03.2022

Хороскоп

Сънищата и луната – вторник – 29.03.2022

Сънищата и луната – вторник – 29.03.2022 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата в 26 лунен ден (до 06:18ч) 

През деня цялата информация се представя на човек в изкривена форма, така че повечето от заключенията, които той прави в този лунен ден са грешни и заблуждаващи. Но сънищата ще бъдат изчистени от подсъзнанието и ще се появят пред вас без никакво покритие. Тълкуването няма да е необходимо: това, което виждате, ще бъде пряка индикация за нещата, които се случват в живота.

Сънищата на този лунен ден могат да покажат вашите лоши навици и пристрастявания, от които би било по-добре да се отървете, да видите тайните страни на душата си. Ако сънувате себе си в ролята на диктатор, тогава възпирайте гордостта си, ако напротив ролята ви в съня е незначителна, това показва, че имате твърде ниско самочувствие, над което трябва да поработите.

Ако в сънищата си сте проявили такива качества като егоизъм, алчност, гняв, суета, кариеризъм, колкото и да ви е неприятно, означава, че сте такива и в реалния живот. Ако сте били твърде критични към себе си в съня си, трябва да помислите за обективността на собствената си самопреценка, така че да не пречи на разкриването на истинските ви способности в реалния живот.

Сънища при Луна във Водолей

Ако сте уморени от монотонността на живота и искате нещо ново, обърнете внимание на сънищата, видени по време на преминаването на Луната през знака Водолей - знак на новаторството, иновациите и изобретенията – може да показват картини от бъдещето. 

Всеки от нас в този момент може да открие ново, оригинално решение на своя проблем. Водолеят обединява хората според техните интереси и в сънищата на този знак се съдържа информация за страстта на човек, за желанията му или за приятелите.

Сънищата може да са иновативни, да се появят нови идеи, да се намерят нови решения на настоящите проблеми. Може да сънувате, че създавате или откривате нещо, споделяте или  предавате знания. 

Сънищата във вторник

Марс управлява този ден. Сънищата отразяват вашите лични желания и стремежи. Като мъжка планета, Марс също се смята за планета воин, така че сънищата срещу вторник могат да съдържат кавги и борби за надмощие, предстоящи или минали, с познати хора.

Яркият сън означава, че сега сте изпълнени с жизнена сила и ако в съня ви е имало остри предмети, това говори за вашата готовност към активни действия.

Ако сънят ви е бил спокоен, това означава, че сте насочили енергията си в определена посока, лесно и бързо можете да се справите с трудностите, възникващи по пътя към успеха.

Ако сънят ви е бил неприятен, това говори за преобладаване на егоистичните желания и необосновано високо самочувствие. 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети