Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – вторник – 30.06.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – вторник – 30.06.20

Сънищата и Луната – вторник – 30.06.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 9 лунен ден

На този ден сънищата могат да бъдат много страшни, да ви причинят болка. Възможно е през цялата нощ да страдате от кошмари и когато се събудите да се чувствате ужасно. Може да почувствате пълно изтощение и слабост, дори лека депресия. Но хубавото е, че не са пророчески и не се сбъдват. 

Подсъзнанието чрез съня ни насочва към онези места в тялото и живота, където има проблеми и трябва да се решават. Образите, които виждате в сънищата през този период, по-скоро показват вашия вътрешен свят и отразяват личните конфликти, дълбоко скрити на подсъзнателно ниво – нерешени проблеми от емоционален характер. Затова като се събудите от лошия сън, не се страхувайте. Просто се опитвайте внимателно да анализирате всичко, което виждате и да разберете как е свързано с вашето емоционално състояние. 

Ако успеете да интерпретирате правилно образите, които виждате, можете ясно да видите какви кармични проблеми и „възли“ имате и ви закотвят. Всичко, което ви се появява насън тази нощ е свързано с вашата карма и всичко това изисква незабавно решение.

Сънищата във вторник

Вторник е под управлението на Марс. Сънищата отразяват личните желания и стремежи. Могат да съдържат скандали и борби за надмощие, предстоящи или минали, с познати хора.

Ако виждате в съня си остри предмети, това говори за вашата готовност към активни действия. Яркият сън означава, че сте изпълнени с жизнена сила.

Ако сънят е бил спокоен, означава, че сте насочили енергията си в определена посока, лесно и бързо можете да се справите с трудностите, възникващи по пътя към успеха.

 Ако сънят ви е бил неприятен, това означава, че преобладават егоистичните желания и високо самочувствие.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети