Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – вторник – 30.07.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – вторник – 30.07.19

Сънищата и Луната – вторник – 30.07.19 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 30 календарен ден от всеки месец предвещават успех и се сбъдват в рамките на три седмици.

Сънищата в понеделник срещу вторник

Сънят във вторник се сбъдва през първите десет дни след като сте го сънували, вероятността да се сбъдне по-късно е изключително малка, дори може да се кажете, че няма да се сбъдне.

Вторник е денят, управляван от Марс. Сънищата на този ден отразяват вашите лични желания и стремежи. Като мъжка планета Марс се смята за планета-войн, така че сънищата срещу вторник могат да съдържат скандали и борби за надмощие.

Ако в съня си виждате остри предмети, това говори за вашата готовност към активни действия. Яркият сън означава, че сега сте изпълнени с жизнена сила.

Ако сънят ви е бил спокоен, това означава, че сте насочили енергията си в определена посока, лесно и бързо можете да се справите с трудностите, възникващи по пътя към успеха.

Ако сте имали неприятен, тежък и мрачен сън, може би това е знак и предупреждение за предстоящи неприятности и конфликти.

Сънищата в 28 лунен ден могат да сочат препятствия, трудности и начини за преодоляването им. Често биват пророчески. В тях можете да видите бъдещето си. 

В съня човек може да види с кого е бил в предишния си живот. Освен това сънищата в този ден отразяват чувствения свят на човек, неговата емоционална сфера, сферата на любовта и следователно, когато тълкувате такъв сън, може да вземете предвид пречките, свързани с проявата на любовта и да намерите съвета, който да следвате.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети