Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – вторник – 31.03.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – вторник – 31.03.20

Сънищата и Луната – вторник – 31.03.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 7 лунен ден

Сънищата на 7 лунен ден повечето са пророчески. В отличие от другите дни, те лесно се тълкуват. Сънят може дори да съдържа информация за вашата истинска цел, за настоящите дела, които ще ви донесат истинска радост и значителни ползи. 

Най-голямо внимание трябва да се обърне на думите, които чувате в сънищата - именно в тях се отправя посланието, адресирано до вас. Всеки, който може правилно да интерпретира смисъла на думите, чути в съня, ще открие много полезни неща, защото ги изпраща подсъзнанието, което се изразява в съня чрез думи в седмия лунен ден.

Думите, изречени в съня е желателно да се запишат веднага като се събудите, а на седми лунен ден на следващия лунен месец да се сравни с това, което може да чуете отново. Ще направите невероятно откритие. 

Ако в съня си видите някакъв символ, който е символичен за вас, т.е. олицетворява за вас висш авторитет, висшата мъдрост и т.н., тогава всичко, което се казва, ще бъде директно откровение за вас. Например, ако вярващите в този период в съня си видят Исус Христос, Божията майка или Йоан Богослов, тогава всичко, което е казано, трябва да бъде взето под внимание.

Сънищата във вторник

Вторник се управлява от Марс, планетата, която ни насочва и направлява да се движим само "нагоре" и само напред.

Ако имате големи планове, тогава сънят ви може да символизира вашия стремеж за постигане на целта ви, както и може да олицетворява пътя ви към себереализация и саморазвитие.

Ако сте имали неприятен, тежък и мрачен сън, може би това е знак и предупреждение за предстоящи конфликти, кавги и дори заговор срещу вас.

Ако, напротив, сънят е ярък, лек и непринуден, може да се смята за знак, че неприятностите остават настрана, а малките проблеми ще се решат сами или ще имате достатъчно опит и сила, за да ги решите с едно щракване на пръстите си.

Ако сънят е неспокоен и не успеете да си починете, помислете за малко почивка в реалния живот.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети