Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – вторник– 21.12.2021

Хороскоп

Сънищата и луната – вторник– 21.12.2021

Сънищата и луната – вторник– 21.12.2021 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 17 лунен ден

Сънищата на този лунен ден са пряко свързани с енергийното ни състояние. Ако не знаете как да контролирате енергията, преминаваща през вас, тогава тя се изразходва хаотично, за поддържане на различни състояния, които не носят чувство на удовлетворение и вътрешен мир.

Енергията на седемнадесетия лунен ден  ще се отрази на вашето подсъзнание: днешните сънища ще кажат на мъдрия и способен да чете откровенията човек, дали той върви по правилния път. Много е важно да запомните не образите, които сте сънували, а емоционалното чувство, което те оставят след събуждането ви.

Ако сънят е бил лек, приятен, дори и да не си спомняте точно какво сте сънували, това може да означава само едно: избраният от вас път е наистина верен.

Но ако сънят ви остави мрачно, тежко усещане, което ви кара да се чувствате неспокойно, вероятно трябва да помислите над живота си и докъде ви води този път, по който сте поели. Най-малкото, трябва да добавите повече творчество и радост към живота си.

Анализирайте предишния си опит, вашите действия, прегледайте някои от вашите ценности и идеали. Може би е време най-накрая да започнете да работите върху грешките, които са изкривили живота ви? Тежките сънища в седемнадесетия лунен ден са само доказателство за това.

Ако сънят ви е развълнувал, обърнете внимание на това, в кой знак е Луната. Именно нейната позиция ще ви каже в каква сфера на живота да насочите вниманието си, къде може да изпитате липса на енергия или обратно, къде не е разумно да я изразходвате.

Сънища при Луната в знак Рак

Сънищата в Рак разкриват духовните сфери и фините нишки на отношенията ви с онези, с които сте емоционално много близки. В тези сънища човек може да види истинската същност на такава връзка; можете да разберете колко е силна. По един или друг начин, повечето сънища в дните на Рака са емоционално свързани със семейните отношения, с ежедневието. В това време може да сънувате дома си, близките, хора от семейството, децата, родителите.

Те могат да бъдат не само приятни, но и кошмарни. Ако сте имали последните, не се плашете, ами внимателно ги анализирайте какво е тяхното послание. Може да показват къде грешите, че може би сте станали прекалено емоционални и това няма да доведе до нищо добро. Гледайте на тях като на конструктивна критика.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати