Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – четвъртък – 25 април 2024

Хороскоп

Сънищата и луната – четвъртък – 25 април 2024

Сънищата и луната – четвъртък – 25 април 2024 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 17 лунен ден

Сънищата на този лунен ден са пряко свързани с вашето енергийно състояние. Ако не знаете как да контролирате енергията, преминаваща през вас, тогава тя се изразходва хаотично, за поддържане на различни състояния, които не носят чувство на удовлетворение и вътрешен мир.

Сънищата в този период са значителни. Важно е не само съдържанието на съня, колкото чувството, което оставят след събуждане. Ако сънят е приятен, тогава няма причина да търсите тълкувание. Ако след събуждане се чувствате добре, това означава, че живота ви върви в правилна посока и можете да разчитате на реализацията си в отношенията с хората.

Ако след събуждане на душата ви е тягостно или тревожно, това означава, че сте твърде затворени и трябва да преосмислите някои от вашите житейски позиции. Най-малкото, трябва да добавите повече творчество и радост към живота си.

Ако сънят ви е развълнувал, обърнете внимание на това, в кой знак е Луната. Именно нейната позиция ще ви каже в каква сфера на живота да насочите вниманието си, къде може да изпитате липса на енергия или обратно, къде не е разумно да я изразходвате.

Луната е в знак Скорпион и от там щедро „обогатява” сънищата ни с мистични теми. Информацията, която пристига в този период чрез сънища, може да бъде трудна за анализиране поради емоциите, които ни обземат в това време. Проявява се интимната страна на нашето вътрешно „Аз”.  Цялото ни емоционално бреме, всички наши комплекси, тайни интимни мечти, нереализирани (или реализирани) желания могат да изплуват при Луната в Скорпион. 

Сюжетът на сънищата може да не резонира директно с интимната страна на нашето съществуване. Магическото влияние на Луната по време на този период е такова, че сънищата могат да съдържат индиректни индикации за това, което се случва в нашия интимен живот, което трябва да се промени и на какво трябва да се обърне внимание. 

Сънищата в четвъртък

Юпитер е управител на деня. Ако сте сънували нещо на любовна тема най-вероятно сънят отразява вашите надежди скоро да си намерите потенциален партньор или е последица от минали чувства. 

Ако сте сънували починали роднини, близки - това винаги е знак за предупреждение. Помислете за всяка стъпка, не извършвайте необмислени действия - и неприятностите ще ви заобиколят.

Сънищата ви са пряко указание за това как да действате, но не тълкувайте образите буквално. Необходимо е да изхождате от собственото си светоусещане и разбиране за живота. Ако досега сте имали някакви проблеми, които не сте могли да решите, то сега сънят ви може да се съдържа „ключът” към тяхното решение. Ако сте имали неприятен сън, не трябва да му вярвате. Сънищата в това лунно денонощие рядко биват сериозни.

 


Последвайте ни в Google News

 

Етикети сънища, луна
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети