Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната –неделя – 21.03.21

Хороскоп

Сънищата и Луната –неделя – 21.03.21

Сънищата и Луната –неделя – 21.03.21 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 8 лунен ден.

В древните книги се споменава, че през този период пред нас се е отваря завесата на подсъзнателното и ние можем изведнъж да разберем какви нерешени проблеми имаме, кои „котви” от миналото ни задържат в настоящето и не ни позволяват да вървим напред. Ако можете да се справите с това, решавате стари проблеми, ще разплетете всички тези възли и животът ви ще стане значително по-лесен.

Сънищата на 8 лунен ден често показват истинската цел на човека, към какво се стреми, какво трябва да направи. Възможно е дори да разберете по-добре себе си. Също така често в сънищата си можете да откриете ясен намек за всички възможности, които сте загубили и които не сте използвали в миналото. Бъдете внимателни, обмислете тези признаци и може да успеете да избегнете подобни грешки отново в бъдеще.

На този ден е важно след събуждане да си спомните какви са усещанията, които сте имали в съня си. Ако сте почувствали свобода и лекота, тогава сте на прав път. Ако след събуждане имате чувство на тежест, скованост, чувствате се депресирани, значи си заслужава да се замислите: очевидно има нужда от големи промени в живота ви. 

Сънищата в неделя

В неделя сънищата се влияят от Слънцето и са свързани с почивка, релакс, пътуване, любими хора. Обикновено те са леки, олицетворяващи творческата ни страна.

Най-запомнящите се и невероятни сънища ще ви посетят при изгрев слънце и може да не помните целия сън, но през целия ден ще си спомняте важни пасажи от съня.

Ако сте имали радостен и приятен сън, вдъхновяващ, очаквайте скоро среща с интересен човек, който ще ви вдъхнови. Възможно е да срещнете половинката си, ако сте сами или да разрешите възникнал конфликт или спор. Вие сами може да откриете в себе си нови способности или таланти.

Сънят, който оставят неприятен послевкус, тежък и тъмен, най-вероятно показва, че сте много пренапрегнати. Обърнете внимание на такъв сън, това е вид предупреждение, грижете се за здравето си, опитайте се да се отпуснете, да релаксирате повече, не се претоварвайте с ненужна работа.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети